Košarica Narudžba

Camel Crew osvaja Vegas?

02.09.2016
Luka Kuhar
Da ste prije koju godinu nekome rekli kako će "Ekipa s deva" mamiti poglede u Vegasu, dobili bi mnogo čudnih pogleda i preporuku za dobrog liječnika - pa ipak, radi se o stvarnom fenomenu...
Nadimak posprdno dan ekipi s bliskog istoka od strane Dennisa Jamesa zaživio je kao punokrvni simbol neke nove vrste bildera i davno zaboravljenog duha bodybuildinga. Najveće nade novog bodybuildinga rađaju se, ironično, u starom ozračju.
 
 
Što pod time mislim? Šuška se već dugo vremena o misterioznom Camel Crew-u. Anabolička piletina iz Kuwaita postala je milom temom svakog bodybuilding entuzijasta i naravno da su krenule kojekakve teorije. Od nevjerojatnih novih steroida koje ostatak svijeta nikada nije vidio, do posebne hrane koju tamo imaju. Istina je - ako je za vjerovati onima što su tamo bili, kudikamo jednostavnija- ali s dozom bilderske "romantičnosti"- (ne, ne takve).
 
Znate ono kako svako malo netko kuka da je bodybuilding bio bolji sport davnih dana. Legende su trenirale pod istim krovom, bildalo se, natjecalo, radilo i bez brige prolazilo kroz život. Mišićavi momci okruženi ženama i uspjehom stvorili su legendu o Venice Beach-u, kultnoj bilderskoj plaži u Kaliforniji, čija se teretana Gold''''s Gym predstavljala kao središtem bilderskog života - kao Mecca bodybuildinga.
 
Čini se da se Mecca vratila na istok, odnosno napravila zaokret. Bilderska atmosfera tadašnjeg doba prebacila se u Kuvajt gdje treniraju bilderske face pod patronatom velikog bilderskog mecene - Badera Boodaia. 
 
Što se tamo zbiva? Nešto što se malo zaboravilo. Red, rad, disciplina. Nema ludovanja, nema prenemaganja, nema stalnog fejsanja. Radi se ozbiljno, trenira se redovno i revno, jede po planu i odmara često. Takva receptura, u kombinaciji sa svim ostalim bilderskim faktorima, dovodi do vrlo opasnih bilderskih predstavnika u natjecateljskim krugovima. Kojih pitate se?
 
Revitalizirani Victor Martinez pokupio je slavu ove godine došavši oporavljen iz Kuvajta, bolji no ikada u ovoj fazi svoje karijere. Roelly Winklaar bio je spreman za otpis s trbuhom kao najdominantnijom skupinom, pa se također nakon boravka u novoj hit destinaciji vratio da bi pokorio konkurenciju i priprijetio Dexteru Jacksonu. Nathan DeAsha šokirao je svijet kad je samo banuo na scenu i počeo redati rezultate i prikupljati hvalu.
 
Naravno, postali su popularni uz svoje prvo ime, uz Big Ramyja koji je svijetla reflektora bilderske scene uspio usmjeriti u zemlju koju je još prije mnogo desetljeća silno na mapu gurao Sammir Bannout. Lav iz Libanona nije ju profilirao do kraja, ali je zato gigant iz Egipta dovršio posao. - A ima ih još koji će nastaviti, koji tek trebaju doći!
 
Camel Crew ekipa bit će jedna od najpraćenijih na ovoj Olympiji, a nije za isključiti da će baš oni mnogima najviše pomrsiti račune!
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO