Košarica Narudžba

Chicago Pro 2021 - Rezultati i Roellyjev loš plasman

27.07.2021
Luka Kuhar
Završilo je poznato Chicago Pro natjecanje. Baš je tamo Roelly Winklaar trebao odraditi "rutinsku" kvalifikaciju za Olympiju - međutim - ubrzo je sve palo u vodu...

Završio je ovogodišnji Chicago Pro i rezultati su javno dostupni. Među natjecateljima se našao i Roelly Winklaar, no nikako u onom izdanju kojeg smo svi očekivali. Da će se Winklaar pojaviti na ovom natjecanju, postalo je jasno poprilično kasno. Već dulje vrijeme govorkalo se o tome da njegova Olympia kvalifikacija nije sigurna i da će se za upis na tu prestižnu listu pretendenata na bodybuilding tron morati potruditi i požuriti. Vidjevši listu konkurenata, Roelly se odlučuje ubaciti na ovo natjecanje.

Komentatori su bili jasni. Biti će to jedan od onih veni, vidi, vici scenarija. Napose, najbolji Roelly Winklaar daleko je ispred svih ovih natjecatelja i tu prema njima nitko nema manjka respekta. Nisu oni loši, nisu čak ni osrednji, ali ne smije se zaboraviti da je najbolji Roelly Winklaar bio treći na Mr. Olympia natjecanju i pod svojim pojasom nosi nekoliko pro titula, među kojima je ono na australskom izdanju Arnolda gdje je za zlato morao potući Williama Bonaca i Dextera Jacksona.

Hunteru se tu predviđala uloga svojevrsnog natjecanja i budućeg nositelja štafete te su ga mnogi vidjeli kao bildera s najvećom perspektivom uzdrmati Winklaara. Ne nužno pobijediti, ali bude li bolji nego što je ikad bio, Roellyju neće biti lako.

I ljudi moji, što se onda dogodilo:

1. Hunter Labrada
2. Brett Wilkin
3. Maxx Charles
4. Mohamed Shaaban
5. Roelly Winklaar

Bio je ovo fijasko kakvog, da budem sasvim iskren, dugo nisam vidio. Na bini sjena Roelly Winklaara. MIšićno osjetno skromniji, formom dobar i ni po čemu poseban. Winklaar se po prvi puta otkad pratim bodybuilding nezamjetno utopio u konkurenciji. Bilder je to uz kojeg inače vežemo "wow" faktor ili freak efekt. Ali ovdje u Chicagu nigdje veze.

Uostalom, više o ovom zanimljivom natjecanju te njegovim mogućim implikacijama po karijeru Roelly Winklaara pogledajte više u našem Youtube videu.

 

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO