Košarica Narudžba

Levrone Comeback

17.05.2016
Luka Kuhar
Službeno je. The Maryland Muscle Machine stavlja u pogon svoje mišiće i kreće u još jedan napad na Olympiju. Iako nekima zvuči kao neslana šala, prvi april je davno iza nas, a Kevin Levrone zasukao je rukave i sprema se u lov...

Na osobnu notu, moram reći da sam "skeptik koji to ne želi biti". Izuzetno volim Kevina Levronea i sve što on predstavlja u bodybuildingu. Nesumnjivo je jedan od najbolje znanih i najtrofejnijih natjecatelja svih vremena, čovjek koji je u devedesetima simbolizirao kvalitetu i to isto prenio u rane dvije tisućite. Ne možete mu ništa osporiti, hodajuća je legenda!

Eh sad, zašto skeptik? Jer čovjek ima gotovo pedeset godina i već dugo vrijeme nalazi se van natjecateljske rutine i režima. neki će reći da je to dobra stvar, ali isto tako biti van stroja ostavlja vidljive posljedice na, ajmo to tako nazvati, impozantnost. Govorim nakon što sam ga vidio prije nešto više od mjesec dana na FIBO sajmu gdje sam s njim uspio izmijeniti i par riječi, ali i dobro pogledati kako mu figura izgleda u trenutnoj životnoj fazi. Nikako nije malen, no, izgledalo je kao da su noge poprilično sitne. One ipak prve brzo odlaze.

Iz tog razloga nekako sumnjam da Kevin sve može nadoknaditi na vrijeme i biti konkurentan najboljima u doba za Olympiju. Recite da sam nevjerni Toma, ali trebat će mi vremena i slika da mi promjene mišljenje. Bilo kako bilo, ima tu i jedan važan argument koji je njemu u prilog.

To je Kevin Levrone! Ne pričamo o nekom lijevom bilderu B klase koji ni u najbolje dane nije mogao biti Olympia materijal, pa se sad vraća biti prvi među zadnjima. Ne ne, Kevin je jedan od najbržih respondera u povijesti ovog sporta i njegovo je izdanje iz 92' na Olympiji prikaz možda idealne ljudske figure kada joj zaista razvijete sve mišiće.

Ako netko ima šanse napraviti comeback iz snova, onda taj kredit moramo dati upravo Kevinu. On je stajao kao opasnost za sve pa i velikog Colemana koji je po mnogima i dalje najbolji Olympia šampion. Kada takvom monstrumu možete parirati, svatko vas u svako doba treba uzeti kao realnu opasnost. To svi znaju i vjerujem da nikome nije svejedno.

Što se nekih predviđanja tiče, teško je i neodgovorno reći: "Bit će to ovako". Tko zna kako će točno biti? 

Do Čitanja,

Luka Kuhar

 
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO