Košarica Narudžba

NAŠ OSVRT NA ARNOLD AMATEUR & KLANČIROV KOMENTAR

09.10.2015
Luka Kuhar
Dok smo čekali profesionalne fotografije s drugog dana Arnold Classica želimo istaknuti da, iako smo vrlo žalosni zbog Petrovog rezultata, ne mislimo da se radi o "velikoj krađi". Klančir je jučer bio bolji, dok je Arkady napravio veliki pomak..
...naprijed za finale, Petar je danas bio nešto lošiji i dogodio se bodybuilding,
 
Ne želimo trljati na nos nešto sudcima ili politici. Pogotovo zato što je u svim medijima upravo naš Pero bio najavljivan kao superstar. Čestitamo Velichku na pobjedi i izvrsnom comebacku nakon lošeg prvog dana.
 
Petra svi znamo - ako će netko stisnuti i ostvariti svoje ciljeve. To je on. Čestitamo mu od srca što je još jednom malu Hrvatsku pokazao na velikom finalu!
 
Gledali smo fotografije i izgledalo je kako je izgledalo. Uživo je to možda bila druga priča, ali kako nam kažu neki od onih koji su bili tamo prisutni, nismo fulali. 
 
Evo što o svemu kaže Petar:
 
"Nakon sto sam vidio slike i video finalnog nastupa imam potrebu ukratko analizirat situaciju. U kvalifikacijama nisam bio ni upola dehidriran, ni upola pun kao sto sam to bio u finalu. Formu smo tempirali za finalni nastup i zelim naglasit kako je to, do sada, bila moja najbolja forma. Danas smo bili na drugoj bini, ja sa istom bojom, koja je uzivo djelovala zaista dobro...a cinjenica je kako je kamera ne voli. Nisam zadovoljan plasmanom, nisam postigao cilj s kojim sam otisao na natjecanje, ali gledajuci sada slike glupo mi je uopce pravit usporedbe velicine, ili pak dubine separacija, s obzirom da s onim sta je ovjekovjeceno ne bih sam sebe smjestio u finale. Idem dalje, ovoga puta nastojat cu bolje pogodit boju za selfije, kako se, bez obzira na krejnji rezultat, ne bih osjecao ludim.
 
Od srca zahvaljujem Mauru Sassiu koji me doveo u zivotnu formu, a sto cu probat, publici koja nije bila prisutna, dokazat slikama iz Praga.
 
Zahvaljujem svom sponzoru Superioru14 koji mi je puno pomogao u ovim pripremama.
 
Postao sam pravi muskarac, na zalost nisam prvi, ali sam zato UVIJEK DRUGI :)" - Petar Klančir
 
Pisat ćemo Vam i o velikom događaju u Pragu, ali malo ćete se još strpiti. 
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO