Košarica Narudžba

PHOENIX PRO IZNENAĐENJE

21.10.2015
Luka Kuhar
U pro ligi rijetko nedostaje interesantnih novosti, a jedna od takvih, točnije dvije, dogodile su se tijekom Phoenix Pro natjecanja. Prva dva natjecatelja u Open kategoriji zapravo su bili 212 momci!
1. Lukas Osladil
 
Lukasa Osladila iz Češke poznajemo kao natjecatelja koji je ime gradio u 212 kategoriji, ali eto život mu servira ironiju jer je sada Olympia kvalifikaciju stekao u Open klasi putem Phoenix pro natjecanja. Bio je osjetno bolji no ikada prije, znatno krupniji uz oštru formu s lakoćom se prometnuo među favorite ovog natjecanja što je pomalo začuđujuće kada uzmete u obzir da se tu natjecao netko s pedigreom kao Steve Kuclo. Lukas je svoj sklad dodatno usavršio i interesantnom izvedbom poza naglasio nemali broj vrlina. Otkad radi s Farahom pronašao je način da popravi svoju karijeru i napravi odličan skok u open kategoriju ne gubeći na kvaliteti
 
 
2. Jose Raymond
 
Nije tipfeler dragi čitatelji, stvarno se radi o ovom natjecatelju koji je tek nešto prije osvojio natjecanje u Pragu pobijedivši u 212 kategoriji. Mnogi su se mrštili kada bi bilo koji natjecatelj iz te klase rekao da želi odmjeriti snage s momcima u openu, ali eto, Jose Raymond dokazao je da može biti itekako opasan po krupnije dečke. Gustoća, forma i freak faktor izgurali su ga u sam vrh među favorite i preko svih open class natjecatelja. Bila je to packa za sve one koji favoriziraju velike figure samo zbog činjenice da vaga pokazuje više znamenki. Raymond je odradio sezonu iz snova, zaradio dobre novce, zadao udarac u open kategoriji i najavio novi pohod na Flexa Lewisa. Nije loše biti Jose Raymond!
 
 
3. Ken Jackson
 
Možda malo manje poznat bodybuilding fanu rekreativcu, ali onima koji su zagriženi duboko u pro ligu, poznat je ovaj dubler Phila Heatha. Slična je genetika, još sličnije lice, ali forma je uvijek bila nekoliko svjetlosnih milja daleko od mnogo poznatijeg Mr.Olympije. Već se dugo prognozira njegov proboj u visine pro krugova, no bio je sam svoj najveći protivnik u većini slučajeva. Da je bodybuilding crtić - Ken bi bio lik koji se sam posklizne na vlastitu koru od banane. Ovoga puta kockice su mu se malo bolje posložile i na bini je djelovao kao ozbiljan konkurent. Mišljenja sam da može još mnogo bolje i da ćemo ovog natjecatelja u bliskoj budućnosti gledati uspješnijeg na nešto većim pozornicima od Phoenix Pro-a.
 
To je bila najbolja trojka koju su u stopu pratili Mo Bannout i Vitaly Fateev koji je ugodno iznenadio ekipu iz SAD-a. Steve Kuclo i Milan Sadek ispali su iz prvog plana, a nova sezona nosit će nove prepravke za njih dvojicu.
 
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO