Košarica Narudžba

Šamaranje bodybuildinga

05.12.2016
Luka Kuhar
Ne tako davno objavio sam članak pod nazivom - sudac je peder. Tamo smo imali za cilj dotaknuti se nekih mana ljudskog karaktera koje nas tjeraju da ispadnemo lošiji nego što jesmo kad nam rezultat nije po volji.
Spomenuli smo se teških riječi, a u Grčkoj je pao - šamar!
 
Glavni lik Giannis Magos (Ioannis Magkos). Grčki bodybuilder koji je u karijeri amaterskog bodybuildera imao dobre rezultate. Figura koja se ne može pohvaliti Mr.Olympia karakteristima ipak nije bila nimalo loša tijekom godina bildanja i tek se nedavno počeo malo osjetnije trošiti. Forma je znala biti na dosta dobroj razini, ali noge bi se prikazivale sitnijima, dok struk tu i tamo zna djelovati van proporcija. Međutim ništa strašno. Rekli bi da je stvarno dobar bodybuilder. Neće postati Mr.O, ali svakako vrijedi koju pohvalu.
 
Ispričavam se, vrijedio je.
 
Diamond Cup koji se održavao u Grčkoj uprizorio je uvijek zanimljivo bodybuilding natjecanje za amaterske natjecatelje. Ime Weider veže se baš uz to natjecanje na kojem je stvarno lijepo osvojiti titulu, bilo kakvu. Sad možda imate dojam da Giannis nije ništa osvojio, da su ga gadno "naguzili" suci, međutim tu priča postaje blesavija. Giannis je osvojio svoju bodybuilding kategoriju i natjecateljski se namjerio na apsolutnu titulu. Taj dio nije mu se ostvario i kako to već biva u svijetu napuhanih seronja, naumio je napraviti reda. 
 
Neću previše duljiti, ne želim mu dati pažnje. 
 
Stolovi su malo poletjeli, a zatim je Giannis, taj pravednik među narodima, hrabrim stopama krenuo do starijeg službenika i odvalio mu jednu mušku pljusku. Znate ono kad frajer od cca 120kg opali starijeg čovjeka koji bi na bini bio X kategorija ispod njega. Onako muški, hrabro i ponosno. Baš da se dobro osjeća nakon toga.
 
Tako nam je Giannis pokazao da sport loše reputacije i dalje mogu šamarati određeni miskreanti. Kako dolaze vijesti iz IFBB-a, dobit će i doživotnu suspenziju, a moglo bi biti i pravnih posljedica. Pokazao im je očito tko je najbolji.
 
Ovo je odličan prikaz ponašanja koje, čak i kad vas netko najviše za*ebe, ne treba nikada sprovesti u djelo. Time će se samo prvotni prijestup onoga tko vas je zeznuo činiti nevažnim.
 
Ako je opcija, možda ne bi bilo loše da hrabri Grk korijena očito iz same Sparte, posjeti zatvor. Tamo može uvježbati šamaranje s nešto zanimljivijim protivnicima.
 
Čestitamo mu, osvojio je titulu apsolutnog seronje!
 
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO