Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

Bodybuilding, dnevne rutine, motivacija...

Bodybuilding i fitness | 22. Siječanj 2021. 7 minuta

Kod nas u Proteci bilo je mnogo gostiju. Intervjuirali smo puno ljudi, bili na popriličnom broju natjecanja, a eto odu i neki od nas tu i tamo u goste :)!

Pozdrav svima dragi naši i dobrodošli u...nešto drugačije! Ovoga puta naš Luka Kuhar gostovao je na drugom youtube kanalu u Human Lab Podcastu Matea Ćorluke. 

Bodybuilding, trening, fokus, ciljevi!

Sam podcast koncipiran je kao razgovor o tematici zdravlja uz sve ono što ista obuhvaća. Spominje se trening, i to ne samo onaj koji tipično vežemo uz bodybuilding, govori o prehrani bez obzira na to slažemo li ju kao pomoć hipertrofiji ili generalnom blagostanju. Kvalitetna suplementacija, želja na napretkom, riječi je bilo o mnogo toga!

Pričalo se i o profesionalnom bodybuildingu, a to znači da je neka od legendi sporta morala biti spomenuta. Mateu je fascinantan bio baš Dorian Yates čiji se unikatan mindset i potpuni fokus oko bodybuildinga pretvorio u svojevrsnu mitsku osobinu koju svaki bilderski šampion sanja.

Razgovor otvaramo sasvim osobno. Pitanja o životnim ciljevima, iskustvima i snovima postavljena su našem Luki kako bi otkrila zašto toliko voli bodybuilding i kakvu je točno vezu s njim imao kroz život. Spominjao je i neke od svojih problema u školi, ali i dječački san o Mr.Olympia natjecanju koji se formirao još u ranim danima.

Dnevne rutine? Imate li ih i vi? Luka baš i nema. Napomenuo je svoje pokušaje pronalaska dnevnih sidrišta u svakodnevnom životu, ali i odsutnost čvrste satnice po kojoj se život vodi jer ju smatra neučinkovitom i pomalo opasnom.

Čitanje, ma tko to još radi!

Na kraju dotaknuli su se i njegovog velikog hobija, čitanja. To je, kao malo izumrla aktivnost, možda čudno za spomenuti u digitalnom, razgovornom formatu, ali iskrenost također nešto znači, zar ne? Luka ovdje daje par savjeta za lakše čitanje, a obrazlaže kako i zašto voli čitati.

Iako nije sasvim tipična i u potpunosti bliska bodybuildingu, smatramo da bi vam ova emisija mogla biti dobar način za provesti vrijeme u trenucima dosade, gužve ili svega onoga što jedan podcast tako dobro popuni!

  

Zahvaljujemo se Mateu i njegovom Human Lab Podcast kanalu! 

Baš kao i vama na gledanju.

Team Proteka

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni