Košarica Narudžba

Bodybuilding, dnevne rutine, motivacija...

22.01.2021
Luka Kuhar
Kod nas u Proteci bilo je mnogo gostiju. Intervjuirali smo puno ljudi, bili na popriličnom broju natjecanja, a eto odu i neki od nas tu i tamo u goste :)!

Pozdrav svima dragi naši i dobrodošli u...nešto drugačije! Ovoga puta naš Luka Kuhar gostovao je na drugom youtube kanalu u Human Lab Podcastu Matea Ćorluke. 

Bodybuilding, trening, fokus, ciljevi!

Sam podcast koncipiran je kao razgovor o tematici zdravlja uz sve ono što ista obuhvaća. Spominje se trening, i to ne samo onaj koji tipično vežemo uz bodybuilding, govori o prehrani bez obzira na to slažemo li ju kao pomoć hipertrofiji ili generalnom blagostanju. Kvalitetna suplementacija, želja na napretkom, riječi je bilo o mnogo toga!

Pričalo se i o profesionalnom bodybuildingu, a to znači da je neka od legendi sporta morala biti spomenuta. Mateu je fascinantan bio baš Dorian Yates čiji se unikatan mindset i potpuni fokus oko bodybuildinga pretvorio u svojevrsnu mitsku osobinu koju svaki bilderski šampion sanja.

Razgovor otvaramo sasvim osobno. Pitanja o životnim ciljevima, iskustvima i snovima postavljena su našem Luki kako bi otkrila zašto toliko voli bodybuilding i kakvu je točno vezu s njim imao kroz život. Spominjao je i neke od svojih problema u školi, ali i dječački san o Mr.Olympia natjecanju koji se formirao još u ranim danima.

Dnevne rutine? Imate li ih i vi? Luka baš i nema. Napomenuo je svoje pokušaje pronalaska dnevnih sidrišta u svakodnevnom životu, ali i odsutnost čvrste satnice po kojoj se život vodi jer ju smatra neučinkovitom i pomalo opasnom.

Čitanje, ma tko to još radi!

Na kraju dotaknuli su se i njegovog velikog hobija, čitanja. To je, kao malo izumrla aktivnost, možda čudno za spomenuti u digitalnom, razgovornom formatu, ali iskrenost također nešto znači, zar ne? Luka ovdje daje par savjeta za lakše čitanje, a obrazlaže kako i zašto voli čitati.

Iako nije sasvim tipična i u potpunosti bliska bodybuildingu, smatramo da bi vam ova emisija mogla biti dobar način za provesti vrijeme u trenucima dosade, gužve ili svega onoga što jedan podcast tako dobro popuni!

  

Zahvaljujemo se Mateu i njegovom Human Lab Podcast kanalu! 

Baš kao i vama na gledanju.

Team Proteka

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO