Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

BRZI TRENING ZA MASIVNE NOGE

Trening | 04. Rujan 2019. 8 minuta

Za kraj serijala - noge! Nije lako trenirati ih, ali bome se isplati. Kuća se gradi na dobrim temeljima, a kvalitetna figura na još boljim nogama.

Dobrodošli u naš serijal brzih treninga! Nemamo svaki dan jednako vremena za treniranje pa bez obzira na skupinu koju moramo odraditi često dođe do situacija u kojima efikasnost zlata vrijedi. Možda vas stisne posao, možda škola ili fakultet, a opet nije nemoguće da se radi o nekoj sasvim petoj obavezi. Bilo kako bilo, trening treba odraditi, a ovaj serijal dokaz je da se može i u malo vremena!

Noge su velika mišićna skupina za koju možda mislimo da će nam baš uvijek trebati mnogo vremena pri treniranju. Sigurno ih nećemo moći najbolje stisnuti u dvije minute, no - možda će neke iznenaditi - zaista nije nužno posvetiti im dva i pol'''''''''''''''' sata svaki puta.

1. Vježba Ekstenzije
2. Vježba Fleksije
3. Vježba Čučnja
4. Vježba Leg Pressa
5. Vježba Iskoraka

Mnogo toga prolazimo u ovom video prilogu. Odradio se itekako stimulativan i kompletan trening koji će za vas ujedno predstavljati izazovno postignuće i adekvatan napor. Naš Antonio Furić poznat je po dobrim treninzima - pogotovo kada govorimo o nogama, pa isti takav želimo i vama!

Upamtite, dobar trening znači da smo mišiće adekvatno stimulirali kroz niz različitih pokreta. Opteretili smo ih unutar sigurnih granica, imajući u vidu minimalne, ali itekako poželjne, pomake u smjeru težeg. To ih je itekako izmorilo i potrošilo pa ih zato nakon moramo odmoriti kroz primjerno pauziranje do idućeg njihovog susreta s utezima, ali i unos nutrijenata koji im pomažu u oporavku. Jedan od najboljih takvih upravo je kvalitetan whey protein - koji možete pronaći u našoj ponudi.

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni