Košarica Narudžba

Flex i Coleman bolnica

15.02.2016
Luka Kuhar
Kako dolazi do smjene generacija u bodybuildingu, sve je više vijesti o bivšim natjecateljima koji u branši traže neki novi vjetar u leđa, ili u ovom slučaju, moraju na operaciju leđa!
Nije lako biti Ronnie Coleman u ovim danima karijere kada na naplatu stižu svi dugovi nevjerojatnih kilaža i napornih treninga koje je odrađivao. Svi smo mi vidjeli one snimke gdje powerlifterske težine radi nekoliko puta na treningu nogu, ili recimo pomiče tonu na leg pressu. Ako to niste vidjeli,svakako googlajte jer se isplati pogledati kako je to radio majstor svoje ere.
 
Problemi su se ipak počeli gomilati kao što je Coleman gomilao Sandowe. Oba kuka su stradala, kralježnica, triceps i leđa u nekoliko navrata. Nisu to sve bili operativni zahvati, no zbog kvalitete života Ronnie je nekoliko puta morao pod nož kako ne bi živio uz konstantu bol i neugodan pritisak sportskih povreda. Stvari su takve da će biti nužan još jedan zahvat na leđima na koji je Coleman spreman.
 
Izgleda da je to dio cijene koju plaćate kada želite biti osmerostruki mr.olympia u doba kada Vas goni elita - od Levroneja do Cutlera - Ronnie se nije dao smesti i redovno je deklasirao konkurenciju. Čini se da je proces bio skupocjen pa se iskreno nadamo da će mu operacije u budućnosti biti samo sjećanje.
 
Flex Wheeler također je u bolnici, ali nije službeno potvrdio dijagnozu i svu problematiku koja ga mući, iako se spominju ponovni problemi s bubrezima. Podsjetimo se, Flex Wheeler bio je logičan nasljednik na mjesto Olympia šampiona nakon što je Yates rekao da više neće braniti svoju titulu. Britanac je ostavio prazan tron i bilo je gotovo izvjesno da će se baš Flex Wheeler uspeti na najvišu stepenicu bodybuildinga. Zanimljiv rasplet događaja pokazao je da će upravo čovjek kojeg smo prvog spomenuli u ovom tekstu uskratiti Sultanu Simetrije svaku šansu za Sandow.
 
Nekoliko godina nakon tog prvog velikog sraza između Colemana i Wheelera, potonji je morao u mirovinu zbog problema s bubrezima koji su se javili u zadnjim danima karijere. Situacija je kroz neko vrijeme sanirana iako je sam Flex izjavio da se radi o nasljednom problemu koji je vrlo nezgodan. Nadamo se da nije ništa ozbiljno i da će jedan od najboljih bildera današnjice ipak kući samo uz pokoji savjet i iskustvo više.
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO