Košarica Narudžba

FURA IMA ZLATO!

10.06.2019
Luka Kuhar
U Hrvatsku stiže zlatna medalja s amateur Olympije u Španjolskoj! Fura je odradio odličan posao, a porazgovarali smo s njim odmah po dolasku u hotel

Dobre priče! Kako ih samo volimo. Zna se dogoditi da u profesionalnom bodybuildingu - ili njegovim amaterskim inačicama - moramo pisati o teškim temama ili ružnim vijestima, ali svima su mile upravo one najveselije priče o uspjehu. O postignućima vrijednim hvale.

Legendarni bilder Hrvatske!

Što se Hrvatske tiče, imamo ovdje jednu konstantu po tom pitanju, čovjeka koji u bodybuildingu dobar posao radi više od dva desetljeća. Godine treninga, pažnje posvećene prehrani, metodično uzimanje kvalitetne suplementacije i pomno tempiranje natjecateljskih podviga čine ga besmrtnikom domaćeg bodybuildinga. Antonio Furić još jednom održava "predavanje iz bodybuildinga".

Prvi kadar, naravno - znate svi koji se natječete ili u društvu imate natjecatelja - snimljen je u restoranu brze hrane pošto je baš to često najveća želja svakog natjecatelja praznog trbuha.

Višemjesečna disciplina traži ustupke kada se sve završi, a hrana je još slasnija ako oko vrata stoji zlatna medalja!

Video smo snimili u predvorju hotela i to vrlo, vrlo kasno. Zato smo malo tiši i pospaniji, ali vjerujte, jako veseli! Došavši do NPC federacije prvi puta, Antonio je imao zadatak pokazati se među ostalim došljacima Novice kategorije gdje uvjerljivo odnosi prvo mjesto. Kako nas to ne bi veselilo?

Nije bilo lako pripremati se, a još je teže doći iz glavnog grada Hrvatske do tako dalekog mjesta, kombinirajući prijevoz automobilom i avionom. Međutim, iako je to sve veliki bilderski rizik, pokazalo se neopasnim na kraju!

Zlatom do filma!

Fura je odličan posao odradio i u rundi pozinga gdje se stvarno vidjelo tko zna pokazati svoje tijelo naglašavajući svaku vrlinu, odvrativši u isto vrijeme pozornost s mogućih mana.

Rutiner i znalac, Antonio se izdvojio od konkurencije ovom premalo uvježbavanom vještinom.

O svemu smo snimili i naš vlastiti dokumentarac. Bilo je tu mnogo zanimljivosti, od samog putovanja do pozornice, od prijave za natjecanje do bojanja u kupaonici. Bodybuilding je šarolik sport, od whey proteina do Ronnie Colemana - interesantnih točaka nikada ne manjka!

  

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO