Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

Furićev NAJBOLJI JUNIOR!?

Bodybuilding i fitness | 30. Svibanj 2019. 7 minuta

Antonio Furić u Samoboru predstavlja jednog od najvećih juniorskih potencijala u Hrvatskoj. Davor Vukadin odgovarao je na njegova pitanja i predstavio se publici...

Pozdrav, dragi naši! Tema ovog Protekinog videa razgovor je s perspektivnim mladim bodybuilderom koji bi vrlo brzo mogao postati prava uzdanica bodybuilding kategorije. Radi se o Davoru Vukadinu, momku fantastične figure čiji je razvoj pratio naš veteran sporta Antonio Furić.

Iskusna legenda i mlada nada...

Antonio je u ovom sportu već dulje od dva desetljeća, što će reći da mu iskustva ne manjka te da prepoznavanje idućeg kvalitetnog natjecatelja nije problem za njegove oči. Antonio je u svojoj karijeri skupio deset naslova državnog prvaka, stekao titulu prvaka Europe, a o njegovoj zlatnoj medalji s Amateur Olympije snimili smo i dokumentarac za naš Youtube kanal.

Ovdje se našao nasuprot Davora i prošao čitav niz bilderskih tema. Kao što možete zamisliti, bilo je riječi o organizaciji treninga, optimizaciji prehrane, a uz sve to, po nekoj ljestvici važnosti, lako dođemo i do kvalitetne suplementacije. Otkrili smo da je Davor svestran mladić.

Uspješni student koji svoje akademsko zalaganje uspijeva nadopuniti, a ne žrtvovati zbog bodybuildinga. Rijedak je to slučaj i na tome se Davoru mora aplaudirati. S obzirom na činjenicu da nije prosječan student, kao i da uza sve to ima vremena za ljubavni život, Antonia je interesiralo odakle pronalazi svu tu energiju za tako teške i konkretne treninge.

Na kraju imate prilike vidjeti i Davorov pozing. Kako sam kaže, svjestan je da tu vještinu mora nastaviti usavršavati, ali bez obzira na to, uočljive su te odlične mišićne skupine na njegovoj figuri. Visok 175 centimetara i težak oko 86 kila, Davor odlično napreduje iz godine u godinu te ga Furić s razlogom zna nazvati trenutno najboljim juniorom.

Budućnost je pred njim...

Tko zna što budućnost krije i sprema za Davora. Možda jednog dana dođe i do profesionalnog bodybuildinga, loveći sve one prestižne Olympia titule koje je svojevremeno ganjao i Ronnie Coleman. A možda ga život odvede u sasvim drugom smjeru.

To ćemo, naravno, tek vidjeti, jer puno je još godina pred njim, a što se točno razgovaralo i kako on izgleda možete pogledati u našem video prilogu ispod. 

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni