Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

FURIĆEV put do OLYMPIJE - FILM!!!!

Bodybuilding i fitness | 15. Lipanj 2019. 8 minuta

Stigao je naš prvi uradak ove vrste. Pratili smo Furu kroz ove pripreme, a usredotočili se na zadnji period pred binu. Od intervjua do treninga, bojanja i pozinga. Sve to - i još više, u ovom videu!

Antonio Furić proslavljeni je bodybuilding natjecatelj iz Lijepe Naše. U više od dva desetljeća karijere doista je nakupio dovoljno materijala za filmsku priču. Međutim, ovaj film je drugačiji. Ne fokusira se na sve dosad učinjeno, već na jedno sasvim novo poglavlje. Na guranje granica, ostvarenje velikog rezultata nakon tolikih godina bildanja. Mnoge karijere uopće ne dođu do te faze, a one rijetke tada si zaplaniraju mirovinu, opraštanje od pozornice.

Ne i Fura. 

Konačna postaja ovog filma, konačni plan njegovog novog podviga zove se Alicante. Taj daleki, povijesni grad u prekrasnoj Španjolskoj uprizorit će važno bodybuilding natjecanje - Mr.Olympia amateur, gdje u NPC federaciji mnogi žele staviti svoje ime na bildersku kartu. 

Iskusni bilder ima novi izazov!

Antonio je tamo prvi puta, u kategoriji Novice, gdje, stojeći rame uz rame s više željnih i spremnih bilderskih sanjara, lovi medalju. 

No ne ide tamo bez publike. Ne u smislu pratnje, već komentara i podrške brojnih bodybuildera, trenera i stručnjaka koji svoje poštovanje Furiću pokazuju kroz serijal intervjua i razgovora ukomponiranih u ovaj film. Od Žarka Stojića do Filipa Dropulića, pregršt poznatih lica bilderske scene imalo je mnogo toga za reći o našem Furi. 

Mjesto radnje, ipak, nije samo Alicante. Do te, a i svake pozornice, najprije dovodi korak poduzet na početku. Za Furića, taj je početak Požega. Tamo je stasao, upoznao prve utege, planirao prvo natjecanje, nosio prvu medalju. Tamo danas vodi uspješnu teretanu. 

Pokazao nam je neke stare fotografije, prisjetio se važnih uspomena iz dječačkih dana - od ljubavi prema tenisicama (naravno, patikama), do nespretnosti i volje iza prvih treninga. 

Malo po Hrvatskoj, zatim preko Europe - do Alicantea!

Put ga je odveo sve do Krka, gdje se pod budnim okom Marija Jarnečića podvrgnuo teškom treningu te iscrpljujućem vježbanju poziranja. Odradio je trening u kultnoj teretani Jump blizu centra Zagreba i zatim krenuo na put, autom, avionom, pa iznajmljenim autom. Superior 14 stajao je iza ovog Furinog poduhvata, nudeći mu podršku vrhunskom suplementacijom čitavo vrijeme.

Žongliralo se terminima, obrocima, a u nešto malo slobodnog vremena posjetile i znamenitosti. No, fokus je od prvog trenutka bio na onim ključnim minutama pozornice. Sve se podredilo formi.

Da bi u sobi vježbali poziranje morali smo naslanjati krevete na zid, a prvi sloj boje improvizirao se u hotelskoj kupaonici. To su te osobitosti, čari bilderskih natjecanja koje na čovjeka djeluju zarazno!

Kakav je bio rezultat? Kakvi su komentari na Furića? Koje je to uspomene spominjao, mjesta posjetio, ljude naveo...Sve to, a i više, pogledajte u našem prvom filmu ovakve vrste!

 

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni