Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

MAXXIMUM OPEN - ZAVRŠNI REPORT

Bodybuilding i fitness | 02. Prosinac 2018. 8 minuta

Brajin video uradak ne smijemo propustiti! Pogledajte kako je izgledalo samo natjecanje i atmosfera oko njega!

Pozdrav dragi naši i dobrodošli u još jedan Protekin video prilog! Naša današnja tema je završni report Maxximum Open natjecanja održanog u susjednoj Sloveniji. Dobro je to poznato natjecanje na kojem se dugi niz godina okuplja ekipa provjerene kvalitete, ali i nešto novih bilderskih nada. Talenta, mišića i spremnosti nije nedostajalo - kao što će i video pokazati!

Pehari i medalje za vrijedne bildere!

Pehari i medalje na sve strane, prijave natjecatelja od bikini do bodybuilding kategorije, treneri, šampioni, nove nade i stare uzdanice. U ovom video prilogu nema čega nema! 

Bilderska natjecanja obično su mjesto gdje i rekreativci mogu doći u publiku promatrati kako izgledaju oni pojedinci spremni na sva odricanja potrebna za pozornicu. Od mukotrpnih treninga preko restriktivne prehrane i kvalitetne suplementacije, dug je put do savršene forme i traži ga velik broj željnih bildera.

Naravno, tu su i snimke iz backstagea. Možda niste bodybuilding natjecatelj, vrlo vjerojatno niste, a tko zna hoćete li ikada spremati natjecatelja pa tako stići iza bine. Brige nema, jer mi smo tu za vas i kroz prezentaciju naših sportaša možete si dočarati dojam o atmosferi i likovima iza pozornice.

Posebno je to mjesto prepuno nadanja i strahovanja, želje i ambicija. Popravlja se i nanosi boja, pogledava u ogledalo, zagrijavaju i upumpavaju mišići. Tko god bio, Ronnie Coleman, ili neki drugi pro bodybuilder, a možda i sasvim deseti natjecatelj iz susjedstva, svi iza bine daju maksimum kako bi krajnji proizvod bio savršen.

Intervjuirali i organizatora!

Naš Antonio Furić, trofejni hrvatski bodybuilder koji u svojem životopisu ima i titule prvaka Europe kao i zlatnu medalju iz udaljenog Alicantea na amateur Olympia natjecanju, razgovarao je s Gašperom Gromom, organizatorom natjecanja čije je vješto vodstvo od Maxximuma napravilo dobro znanu manifestaciju.

Bilo je tu još toga, od poziranja pojedinih kategorija do prezentacije konačnih šampiona. Nemojte propustiti zanimljivosti ovog video priloga!

 

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

100% Creatine Monohydrate 300g

★★★★★

20,00 €

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni