Košarica Narudžba

Može li Compton osvojiti Arnold Classic?

03.02.2015
Luka Kuhar
Ako ste pratili bodybuilding scenu prošle godine, onda ste sigurno zapazili nevjerojatnog Justina Comptona koji se gotovo Ramyjevskom brzinom uspeo među favorite iz sjene na bilo kojem natjecanju.

Tako će biti i na ovogodišnjem Arnold Classicu.

Dexter Jackson, Evan Centopani, Branch Warren, Cedric McMillan, sve su to imena zastrašujuće kvalitetnih bildera koji slove za službene predvodnike line-upa 2015. Warren i Dexter već dobro poznaju slavu držanja Arnoldove statue, ali obojica su vremešniji natjecatelji koje već neko vrijeme gone mlade nade.

Cedric McMillan čovjek je u čiju se figuru možete uzdati, ali teško je isto to kazati za njegovu formu, točnije, pogodi ju vrlo rijetko. Da nije tih gafova, Cedric bi danas bio top 6 natjecatelj na bilo kojem natjecanju, no još uvijek nije na toj razini spremnosti.

Evan Centopani okusio je kako je biti u top 3 ovakvog natjecanja i njegova kompaktnost definitivno ga čini opasnijim konkurentom ovim momcima. Vanredne ruke, velika ramena, gusti mišići, sve to krasi Centopanija koji će na ovom natjecanju zasjati, pitanje je samo kojim sjajem.

I onda nekako dolazimo do Comptona, dark horse koji je od sebe napravio veliki hype bez da je posebno pokušao. Način na koji je osvojio Orlando prošle godine zadivio je brojne eksperte, ali i impresionirao kolege natjecatelje. Masivan, a opet dovoljno skladan, prešao je preko Jona Delarose u životnom izdanju i kvalificirao se za Olympiju.

Nju je ipak odlučio preskočiti zbog nedovoljne mišićne zrelosti te je najavio da se sprema napraviti veliki show na Arnoldu. U to ni najmanje ne sumnjamo sudeći po nedavnim fotografijama.

Mnoge podsjeća na Dennisa Wolfa i trenutno mu nema sretnije poveznice. Jer upravo je prošle godine Vuk osvojio Arnold Classic, možda će ove godine to replicirati nova verzija stare zvijeri!

Do Čitanja,

Luka Kuhar

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO