Košarica Narudžba

RAMY vs. PHIL vs. BRANDON (OLYMPIA 2020)

19.12.2020
Luka Kuhar
Gužva je u Orlandu! Velika bitka na pozornici vodi se između Phila, Brandona i Ramyja, a Hadi i Bonac također se trude uloviti Olympia vrh.

Prejudging Mr. Olympia natjecanja završio je i sada je sasvim izvjesno da se za titulu i najprestižniji bilderski trofej, onaj s likom Sandowa bore trojica natjecatelja. Brandon Curry, Phil Heath i Big Ramy u lovu su na broj jedan, a interesantno je da baš onaj kojeg nikada nisu krunili na ovom natjecanju izgleda kao najsposobniji kandidat.

Phil Heath donekle je sanirao probleme s trbuhom, ali nije to više ta figura. Ona jeka mišićne moći koja je zajedno s njim dolazila na binu svih ovih godina sada počinje izostajati pa se njegovo impresivno tijelo sve lakše utapa kraj najboljih najtecatelja bez da njima briša pod na onako poznati način

Nikako ovo nije bio loš Phil Heath i čini se da ga suci u najgorem slučaju vide kao brončanog, što bi za svakog drugog bodybuildera bio sjajan uspjeh.

Međutim, ovo je Phil Heath. Ako u rukama ne drži Sandow nije bitno što mu nose.

Brandon Curry pronašao se nespretnim braniteljem titule između dvije vatre. Ovo je njegovo dobro izdanje, ali očigledno je da mu fali oružja za izdvajanje od konkurencije. Unatoč svim prepravkama figure jednostavno je presitan pored ovakvog Big Ramyja, a Phil Heath, iako osjetno slabiji, i dalje pokazuje bolji 3D efekt mišića.

Naravno, svi najveći Brandonovi kritičari ovdje su dobili packu jer sedmerostruki Olympia prvak nikako ne izgleda spremno očitati lekciju novopečenom šampionu Brandonu.

Ramy kao broj 1?

Najbolje zapravo prolazi Big Ramy. Čovjek koji je toliko puta najavljivao "something different" da smo se zapravo zapitali ima li on samo lošeg prevoditelja jer iz godine u godinu dolazio je kao krupni podsjetnik da mu nedostaje forme.

Ona je sada stigla i osim ako ju nekako ne uspije uprskati do sutra, čini se da bi ona toliko puta ponovljena "ako Ramy dođe u formi, sve je gotovo" konačno mogla postati stvarnost.

Nije to naša rečenica. Od konkurenata do Jayja Cutlera, mnogi su znali da je samo pitanje vremena, ali i znanja, kada će Big Ramy pogoditi nepobjedivi paket. Mišića za tako što sigurno mu ne nedostaje.

  

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO