Košarica Narudžba

REZULTATI Arnold Classic 2020 - Furić & Kuhar

12.03.2020
Luka Kuhar
Kao što smo najavili, donosimo razgovor u kojem razgovaramo o rezultatima Arnold Classica

Arnold Classic redovito je druga najveća bilderska priredba u natjecateljskoj kalendarskoj godini! Veliko natjecanje koje nosi ime omiljenog sina bodybuildinga uvijek se smatralo prestižnim po pitanju konkurencija, ali zatim i šansi za osvajanje same Olympije. Ove se godine na bini pronašlo više sjajnih bodybuildera, ali rasplet je malo iznenadio!

Rezultati?

1. William Bonac
2. Dexter Jackson
3. Big Ramy (Mamdouh Elssbiay)
4. Steve Kuclo
5. Sergio Oliva Jr.
6. Cedric McMillan
7. Akim Williams
8. Maxx Charles
9. Victor Martinez
10. Patrick Moore

Kratki rezime? Pa, ovo je bilo natjecanje koje se moralo osvojiti ako ste Big Ramy i želite najaviti skori dolazak po Olympia titulu. Jednostavno nije isporučio ono što se od njega tražilo i dobro smo izdanje ove uzdanice Egipta vidjeli tek kroz finalno dosuđivanje koje ga nije uspjelo pogurati ispred veterana sporta.

Sve super, ako niste Ramy!

Tako mu je Dexter Jackson, natjecatelj koji u određenim pozama izgleda kao da na pozornici ne zauzima ni pola kvadrature Big Ramyjeva okvira, opet očitao važnu lekciju. Ništa ti ne znači sva ta masa, ako ja opet izgledam kao profesionalac pored tebe mekanog!

Vječni Dexter umalo je "skinuo" i Bonaca s trona, ali vješti William opet je prikazao mišićavo, spremno izdanje kojemu nitko nije uspješno parirao. Gusto, zbijeno tijelo nije ostavljalo izloženih mana za konkurenciju i zlato ide "najsitnijem" od trojice najboljih. Big Ramy može se samo hvatati za glavu.

Najsretniji od ostalih vjerojatno je bio Steve Kuclo koji bi, u slučaju da se kroz oba dana pojavio u istom - slabijem izdanju, možda mogao proći ispred samog Ramyja. Bila je ovo životna forma za Stevea i "The Kingsnake" ovdje može biti vrlo zadovoljan.

Najveće nezadovoljstvo možda je osjetio desetoplasirani natjecatelj. Moore je iza sebe imao more fanova i rastuću podršku bilderske zajednice kao novi natjecatelj koji se figurom sprema izazvati trenutni bilderski poredak. Ovdje je jednostavno promašio. Nije bio dovoljno spreman za Arnold Classic, a to je natjecanje koje ništa ne oprašta.

Više o svemu u novom video prilogu:

  

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO