Košarica Narudžba

Što može THE ONE?

16.02.2015
Luka Kuhar
Arnold nam kuca na vrata, pitanja je sve više. Jedan od velikih, zaista velikih momaka koji će se natjecati je i Cedric McMillan koji na bini uvijek lagodno prođe granicu od 120 kilograma. Problem je dosad bila ne tako impresivna forma.

The One, kako ga zovu, ne vodi baš najlakši život. Balansira vojnu karijeru, obiteljsko vrijeme i profesionalni bodybuilding. To samo po sebi ne zvuči odviše lagano i realno gledajući postoje mnogi scenariji gdje bi bilo lakše odlaziti na binu svakih nekoliko mjeseci s manje briga na dnevnom redu. Ako gledamo cjelokupnu sliku, jasno je vidjeti zašto Big Mac ne pogodi uvijek u top izdanje svoje figure.

Problem je što se on zapravo i znao pojaviti u dobrom izdanju, ali mnogo prije u ranijim danima svoje karijere. Kako je postajao konkretniji u vidu mase, tako se gubila forma. Velikom srećom za njega, linije su ostale nedirnute i danas ga krase jedne od najpoželjnijih bilderskih kontura.

Klasičan oblik s new age masom čini ga vrlo popularnim i poznatim u branši, a kada bi uz sve to mogao vješto kombinirati suhoću i sve ostalo što nazivamo "formom", Cedric bi, usuđujemo se kazati, bio jedan od opasnijih faktora na Olympija bini. Ovako je samo jedan od profesionalaca koji je tek zagrebao svoj puni potencijal.

Na prošlom Arnold Classicu Cedric je bio jedan od top konkurenata, ali jednostavno ne postoji valjan dokaz zbog kojeg možemo uperiti prst i sigurno reći da McMillan ima konstantu. Forma kada pomoli svoju glavu sigurno lansira ovog čovjeka u visine, ali onda kada izostane, Cedric se pozdravlja s top 6 kao Hrvatska s ekonomskim prosperitetom.

Ove godine situacija mu nije lagana. Na titulu juriša Compton o kojem se već priča u maniri Big Ramyja, Dexter Jackson koji se uvijek ističe čak i kad je čovjek pored njega Phil Heath ili Jay Cutler, te Branch Warren kojeg jednostavno nikada ne valja otpisati. Jedno je sigurno, Big Mac je vojnik, ali na bini tek treba pokazati čitav arsenal.

Do Čitanja,
Luka Kuhar

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO