Košarica Narudžba

Tko osvaja Arnold Classic?

01.03.2019
Luka Kuhar
Bliži se Arnold Classic! Na drugom najvećem bilderskom natjecanju u godini ovoga puta neće nedostajati velikih imena. U ovom videu prolazimo kroz konkurenciju koja će se boriti za prestižnu titulu u Columbusu.

Pozdrav svima dragi naši i dobrodošli u još jedan Protekin video prilog! Naša je današnja tema analiza i predstavljanje liste natjecatelja (potvrđene) za planirani Arnold Classic u državi Ohio!

To drugo najveće bildersko natjecanje tradicionalno se smatra važnim jer njegov pobjednik postaje izazivačem za najveću bildersku titulu - Mr.Olympia! Taj naslov držalo je malo ljudi, među kojima uvijek vrijedi spomenuti odličnike poput Phila Heatha i Ronnie Colemana. Profilirati se u pretendenta na taj tron, dakle, nije mala stvar. 

Tko je na listi natjecatelja? Tko sve želi biti najvažnija vijest ovog natjecanja? 

Evo liste:

1. William Bonac
2. Rafael Brandao
3. Brandon Currry
4.Charles Dixon
5. Steve Kuclo
6. Josh Lenartowicz
7. Victor Martinez
8. Cedric McMillan
9. Luke Sandoe
10. Mikhail Volinkin
11. Akim Williams
12. Roelly Winklaar

Da, kao što vidite, sve redom poznata i kvalitetna imena između kojih će se voditi vjerojatno najteža borba u zadnjih par godina. Nije to samo prazna najava kojoj je cilj naglasiti neku lažnu uzbuđenost. Ne. Ovo je stvarno stanje stvari. Drago nam je što je tako jer ne treba uopće hiniti uzbuđenje!

Svi znamo koliko je težak svijet mukotrpnih treninga, pomno planirane prehrane i odabira kvalitetne suplementacije koji je stvoren oko bodybuildinga, od profesionalaca prema amaterima. Nije to lak posao, neki kažu da je i najteži sport, ali isplati se vidjeti rezultate kada na kraju otkrijemo sve što figura nudi!

Kažete li da će natjecanje osvojiti zvjerski mišićavko - Roelly Winklaar, neće vam biti teško povjerovati. Čovjek frapira dimenzijama, uzeo je čak i broncu na prošlogodišnjoj Olympia bini, tako da ovdje sigurno ulazi kao favorit.

Birajte svog favorita - sve su ovo prvaci!

Možda navijate za sitnijeg, ali mišićima ništa manje obdarenog Williama Bonaca? Njegova zbijena figura može se pohvaliti 3D efektom mišića, izraženim detaljima - poglavito u leđnim pozama, te udovima koji na njegovu visinu imaju još dodatno naglašen efekt definicije. I on bi mogao uzeti!

Šuška se da Brandon Curry sprema životnu formu. Taj čovjek mnogo je puta razočarao, ali uglavnom baš zato što je sav potencijal kojim obiluje jasan i rekreativcu, odnosno neupućenom gledatelju. Njegova estetika, sklad i mišićni oblici nevjerojatni su i rijetko viđeni. Samo neka je forme i par kila mišića više!

Imate svog favorita? Možda Cedrica? Tko zna! Stvarno je teško birati jedno ime u ovoj plejadi bilderskih odličnika. Svi imaju reputaciju, a mnogi su već prekaljeni šampioni. Ulozi teško da su bili veći. Lov na Olympia titulu, odnosno predvodnička pozicija u tom lovu. Svaki bodybuilder želi preko Arnold Classica dobiti potvrdu da je baš on taj kojeg se i sam Mr.Olympia šampion mora plašiti!

 

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO