Košarica Narudžba

Zlato za PEDESETU godinu - DEXTER JACKSON osvaja!

06.08.2019
Luka Kuhar
Dexter Jackson ima zlato! OK, to je već malo izlizana rečenica. Imate dojam da ste to čuli već par puta? I jeste - minimalno 29...

Iz godine u godinu Tampa Pro ne prestaje oduševljavati kvalitetom konkurencije koja se tamo okuplja. Bilderski odličnici tom natjecanju znaju podrediti čitavu svoju godinu orijentirajući vlastite rituale centrirane oko treninga, smisleno restriktivne prehrane i kvalitetne suplementacije ka maksimalnom uspjehu.

Ipak, kako to u sportu već ide, samo jedan može biti pobjednik.

Rezultati? Stižu!

1. Dexter Jackson
2. Luke Sandoe
3. Iain Valliere
4. Lukas Osladil
5. Hassan Mostafa

Dexter Jackson ne prestaje. Ne znam što bih vam drugo rekao. Godine prolaze, generacije se mjenjaju, ali nekako se čini da je jedina čvrsta konstanta ovog željeznog sporta Dexter "The Blade" Jackson. Istini za volju, otpišu ljudi njega barem jednom svakih pet godina, ali onda on potraje, potraje i ne samo da ne dotraje, već i pobijedi. I ne dobiva on neke bezveznjake. Ne. I dan danas ga se plaše Mr. Olympia prvaci.

Luke Sandoe ovdje može biti vrlo zadovoljan jer ovaj perspektivni mladi bodybuilder ima čitav svijet sporta pred sobom. Figura je to unikatno obdarena oblim mišićima koji su dodatno naglašeni sve boljim pozingom i jasnim asocijacijama na Doriana Yatesa. Znamenito je i to, a bome i ohrabrujuće za bodybuilding da vremešnom veteranu Dexteru za leđima puše nova mlada nada.

Iain Valliere uzeo je broncu i nije ispao iz razgovora o tome tko je ovdje najbolji bodybuilder. Širok je, nešto praznijih prsnih mišića, ali zato izrazito popunjen u bočnim pozama. Impresivna je to figura koju ne možete ignorirati na pozornici, a s obzirom da i on spada među mlađe natjecatelje (tko ne bi spadao pored Dextera Jacksona), ima tu puno prostora za dodatne prepravke i još bolje plasmane u budućnosti.

Dvojac koji se nadopunjava

Lukas Osladil i Hassan Mostafa najveća su kontra jedan za drugoga. Odmah ću reći, Hassan bi ovakva natjecanja bez problema mogao osvajati kada bi došao jednako oderan kao Osladil, a s druge strane Lukas bi konkurencijom meo pod kada bi na svoju formu i prezentaciju mogao pokazati Mostafin paket simetričnih i oblih mišića. Ovako nisu bili dovoljno dobri za top tri, ali uvijek su figure koje treba paziti.

 

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO