Košarica Narudžba

BITKA za CLASSIC OLYMPIA titulu...

19.12.2020
Luka Kuhar
Chris Bumstead i Breon Ansley. Očekivani duel pokazao nam je kako izgledaju dvojica favorita!

Ovogodišnja Mr.Olympia nije imala svoje zanimljivosti skrivene isključivo u dobro nam znanoj open kategoriji. Dapače, sve poznatiji classic physique, koji je u značajnoj mjeri replika "classic bodybuilding" kategorije koju smo imali prilike gledati u amaterskom sportu godinama, ponudio je itekakav spektakl.

Zagrijanu atmosferu pomogli su impresivni akteri fantastičnih fizičkih atributa koji se po već poznatoj špranci bore za zlatnu medalju. Pogađate, to su Chris Bumstead i Breon Ansley. Međutim, stvari nisu tako jednostavne. Ne ove godine. Što je prihvaćeno kao neminovan i ekskluzivan duel čini se - pretvoreno je u sprint jednog favorita i mahnitu borbu drugog natjecatelja da zadrži kakav-takav korak.

Breon, koji je na slikama prije natjecanja uistinu ostavljao dojam daleko najspremnijeg klasičara, a možda i bildera na Olympia natjecanju, pronašao se skoro pa nemoćnim pored izrazito mišićavog i ništa lošije spremnog Chrisa Bumsteada. 

Visok, skladan, velik i oderan, izgleda kako ništa neće zaustaviti Chrisa u naletu na ovo natjecanje. Olympia titula klasik šampiona vjerojatno će pronaći svoj put do njegovog imena i prezimena, a Breon Ansley našao se u sasvim novom problemu.

Naime, nije tako sigurno ni da će njegova pozicija u top dva ostati garantiranom. Terrance Ruffin ovdje puše za leđima i opasno mu je blizu. Izuzetan pozer sjajne figure i komparabilno velikih mišića zadaje Breonu mnogo više problema no što bi ovaj to volio činiti Bumsteadu.

Chris iznad svih!

Trenutno, u ovakvom izdanju, ne čini se da itko ima valjanu recepturu kada govorimo o svladavanju tog impresivnog Chrisa. Jednostavno ga ima previše, premalo mu toga nedostaje, a sve što prezentira, u očigledno je valjanoj formi. Sjajno je to - za čitav bodybuilding!

Ostaje nam samo pitanje - može li Breon napraviti neko čudo, ili Chris tragično zabrljati? Tu je i ono manje vidljivo, ali ništa manje opasno po Breona - može li on zadržati svoju ulogu favorita u lovu na Bumsteada ili će ju polako morati prepustiti Ruffinu...

Svakako pogledajte naš kratki video na tu temu: 

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO