Košarica Narudžba

Bodybuilding video emisija: Antonio Furić!

13.09.2016
Luka Kuhar
Jedna zasebna klasa u bodybuildingu na ovim prostorima!

Pozdrav svima dragi naši i dobrodošli u još jednu Protekinu bodybuilding emisiju! Naša današnja tema je Antonio Furić. Poznati hrvatski bodyubilder koji u svom životpisu ima čitav niz fantastičnih postignuća iz natjecateljskog bodybuildinga.

Prvak države - ali i Europe!

Osim što je desetak puta postao državnim prvakom, u više se navrata okitio i raznim internacionalnim titulama među kojima se posebno izdvaja naslov prvaka Europe kao i zlatna medalja iz dalekog Alicantea osvojena na tamošnjem amateur Olympia natjecanju. O tom unikatnom postignuću Proteka je za svoj youtube kanal snimila i dokumentarni film.

Teško je pronaći iskusnijeg aktivnog natjecatelja no što je to Antonio Furić. U svijetu mukotrpnih treninga, pažljivo planirane prehrane i pomno birane kvalitetne suplementacije Furić spretno manevrira već više od dva desetljeća! Da, dobro ste to pročitali. Dobar dio vježbača nema toliko godina uopće, a naš Fura u teretani skupio je taj golemi staž.

Otakako je prvi put krenuo u sport opaža da mu razvoj mišića dobro leži. Figurom se izdvajao od vršnjaka, a i sama snaga brzo je pratila sve pomake u izgledu. Bilo je jasno, bodybuilding se pokazuje pametnim odabirom. To mu je vrlo brzo potvrđeno jer je od juniorskih dana u njegovo vlaništvo stiglo obilje medalja!

Biti najbolja verzija sebe - to je krajnji cilj!

Još uvijek sanja neke svoje bilderske snove! Tako nam on to kaže. Želi više, želi boljeg sebe, želi još dati. Postati profesionalac? Tko zna. Zapravo, on to već i jest! Kada bi dobio i taj tražen IFBB pro card, možda bi mogao doći i do natjecanja koja su proslavila šampione Olympije, Ronnie Colemana i Phila Heatha, no nije to njegova najveća ambicija.

Biti bolji od svojih prošlih izdanja. Dati sve od sebe sada, planirati sjajnu budućnost, to je Antonio Furić. Neumoran u svojem lovu na idealnu figuru i dobru formu. Bodybuilder s kojim Proteka već godinama uspješno surađuje!

 

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO