Košarica Narudžba

CENTOPANI

24.02.2015
Luka Kuhar
Iako možda ne slovi za glavnog favorita natjecanja, Arnold Classic pozornica ugostit će, čini se, najbolju verziju Evana Centopanija u zadnje vrijeme.

Evan je jedan od onih bodybuildera koji su svima dragi. Blage naravni, ali hardcore treninga, nikada nije zajedljiv prema kolegama, no uvijek je spreman priuštiti im pakao na pozornici. Po svemu sudeći ni ova godina neće biti iznimka u tome, Centopani juriša spremniji no ikad.

Njegova prošla izdanja zabrinula su mnoge pratitelje zbog nedovoljno dobrih nogu. Nisu pratile enorman torzo i to se vrlo brzo uočavalo iz poze u pozu. Govora je bilo o povredi leđa koja je uzrokovala tu problematiku što je ukazalo na to da se Evan mora više paziti planira li nastaviti karijeru jednako kvalitetno.

Već se niz godina o njemu govori kao o jednom od najboljih bodybuildera na planeti, ali nekako sam sebi iz natjecanja u natjecanje krade slavu. Zna se pojaviti fantastično spreman i velik, a jednako lako uklopi svoju iznmnost u neočekivano slab prosjek na nekim natjecanjima.

Njegova najveća bitka na Arnoldu bila je ona sa Wolfom i Warrenom prije par godina. Trio nije samo jednom odmjerio snage na bini, no upravo je u tim danima Centopani najviše žario na bini Columbusa. Gotovo da se očekivalo njegovo osvajanje AC-a u tim vremenima, ali titula mi je nekako uvijek izmicala kada su se na bini našli malo vremešniji natjecatelji.

Sada je to druga priča. Centopani je već veteran sporta i dobro zna odraditi posao na bini. Energičan je i kvalitetan kada treba prikazati svoj forte, a mane koje su odnedavno definirane tek trebamo vidjeti u kakvom se stanju nalaze. Tko zna, možda su noge postale dio ubojitog arsenala.

Jedno je sigurno, Evan može biti opasan i to ne samo kao dark horse. On je na svakom natjecanju bez obzira na prijavljene smatran izuzetno konkurentnim te će u Columbusu sasvim sigurno biti jedan od onih na koje treba baciti oko. Na kraju dana, The Ox se tek zagrijava za vrhunac svoje karijere...

 Do Čitanja,
Luka Kuhar

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO