Košarica Narudžba

CHRIS BUMSTEAD osvaja CLASSIC TITULU! (Breonu bronca)

20.12.2020
Luka Kuhar
Olympia je, barem glede klasika, vidjela i jednu obranu titule! Chris Bumstead pojavio se u sjajnom izdanju.

Classic physique kategorija od svog je začetka vratila dašak života u svijet modernog bodybuildinga. Mnogi se od vas sjećaju epskog viralnog videa "naslovljenog" Mad Desire u kojemu je glavnu ulogu imao Calum Von Moger čija je izdužena figura s daškom zaljubljenosti komentirala neka prošla bilderska vremena, neke klasične, elegantnije figure.

Par godina nakon toga jedna od najproporcionalnijih i oku najugodnijih zavladala je classicom. Chris Bumstead bio je u ljutoj bitci s Breonom Ansleyjem te se sve do ove godine stavljao pod upitnik.

Mnogi su sumnjali u postojanost njegove vladavine te komentirali da se tu radi tek o mogućim Breonovim nedostacima koji će brzo ispraviti i potjerati Chrisa u drugi plan.

Međutim, nitko se nije nadao ovakom raspletu, a Breon Ansley priželjkivao je sve osim. Jasno je zašto. Chris Bumstead ne samo da je došao jednako spreman, već i osjetno krupniji te je svojim linijama poguranim novom mišićnom masom Breonu pokazao da nema nikakvu namjeru prepustiti svoju krunu i da je njegovo vrijeme u ovoj kategoriji završeno dok on ne odluči drugačije.

Da je ova kategorija zapravo taoc dvojice spomenutih klasičara jasna je stvar, no sada se po prvi puta čini da jedan bodybuilder sve ostale konkurente ostavlja negdje u prašini, daleko iza sebe.

Ne samo to, Breon nije uzeo srebro, Chris se otisnuo u neslućene daljine dok Ansley ostaje usamljen s broncom u rukama pitajući se gdje je fulao. Bumsteadu takva pitanja ne moraju ni padati naprijed, već je na vrhu!

Tko zna, možda ga čeka nevjerojatan niz nalik na onaj Phila Heatha, ali zasad mu je dovoljno uživati u plodovima rada koji su se pokazali i više no dovoljnima za nadvladavanje ostatka čopora.  Dapače, nitko mu nije bio blizu i čitava mu se publika neskriveno divila.

Chris kao Superman!

Zlato za Chrisa Bumsteada te njegova rastuća popularnost jasan su signal bodybuildingu kao sportu da figure koje su svojim izgledom više inspirirale nego "ustrašivale" ne samo da imaju mjesta na pozornici, nego malo po malo postaju jedan od glavnih evenata Olympia vikenda.

Drugim riječima, ako je Big Ramy Hulk bodybuildinga, Chris Bumstead upravo je potvrdio ulogu Supermana. 

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO