Košarica Narudžba

Dexterov strah

27.02.2015
Luka Kuhar
U nedavnom izdanju Pro Bodybuilding radia gostovao je Dexter Jackson na temu svog skorašnjeg pokušaja u osvajanju rekordnog, petog Arnold Classica.

 Upitan je o svojim razmišljanjima, taktikama, ali i što misli tko mu može biti najopasniji protivnik na bini Columbusa...

The Blade je isprva rekao da se on uvijek svih boji jer mu u backstageu svi izgledaju opasno. Onda je malo nastavio govoranciju do trenutka kada je odlučio istaknuti jednog konkurenta. Imenovao je Roelly Winklaara. Neke će to možda začuditi, druge neće nimalo.

Dex je rekao da, kada je Roelly spreman, izgleda zaista veliko i da ga pamti zastrašujućeg na ovoj post Olympia turneji. Winklaar je u svom domu vjerojatno organizirao slavlje slušajući ovakve riječi od možda najuspješnijeg bodybuildera ikada. Ipak nije svaki dan da Vam osvajač Olympije, Arnolda i Masters Olympije kaže da Vas se možda malo plaši.

Da Prljavci vide Nizozemca, nazvali bi svoju pjesmu "Strah od Winklaara". Jer zaista, malo je bodybuildera s tim WOW faktorom kakvog on ima. Ako govorimo o rukama, Roelly ima jedne od najboljih ikada. Masivni bicepsi poput topovske municije, puni 3D tricepsi i podlaktice kao nečije noge. Nekada je bio samo par dobrih ruku u potrazi za torzom. Sada je situacija odigrava drugačije.

Spremni Winklaar došao je 2013 na najkompetitivniju Olympiju svih vremena i ušao u top 10 vrlo zasluženo. Po mnogima je mogao zagrebati i u najbolju šestorku. Bio je jedini bodybuilder koji je u području ruku mogao parirati Philu i jedini natjecatelj koji pored Ramyja nije izgledao kao physique natjecateljica.

Stoga Dexter zaista zna što govori. Opasan je Nizozemac. Čudovište posebne vrste, freak s wow faktorom. Blade zna znanje, zna svoje prednosti i prepoznaje tko im se može dobro suprotstaviti. Sitniji, kompaktni Jackson mogao bi imati problema protiv velikog monstruma Roellyja, ali još mu lakše može održati lekciju ako ovaj dođe nespreman.

Sigurno je da njegov strah nije bez vraga, baš kao što i Roelly nije bez prednosti. Nos iskusnog Dextera nanjušio je tko ga lovi...

Do Čitanja,
Luka Kuhar

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO