Košarica Narudžba

DLB - FULL TIME BEAST

19.02.2015
Luka Kuhar
Ako u muškim krugovima fali jedna velika ikona koja će reflektore okupiti oko svoje pojave, žene su ju pronašle u svojoj sferi ovog sporta.
 Sada već bivša Physique Olympia prvakinja, Dana Linn Bailey najveći je hit koji stiže na Arnold binu...
 
Pitate li tatu matu- Arnolda Schwarzeneggera, ženski bodybuilding je out i on na velika vrata uvodi physique dame pri svom turniru. I to ne bilo koje. Aktualna prvakinja Juliana Malacarne ponovno će odraditi okršaj s bivšom heroinom Olympije poznatijom pod kraticom DLB.
 
Dok se muškarci svade tko je veća faca, Phil ili Kai, kod dama nema takvih nesporazuma. Nebitno o kojoj kategoriji govorimo, nebitno tko za koga navija. Dana Linn Bailey je osoba koju svi znaju pa iako nisu nužno fanovi njena izgleda, uživa ogroman respekt branše. Ima i zašto.
 
Zajedno sa suprugom Robom Baileyjem stvorila je poslovno carstvo o kojem se danas naveliko govori. Snimaju se motivacijski videi, drže se seminari, okupljaju se fanovi, organiziraju akcije i sklapaju unosni poslovi. Uz sve to, Dana i dalje djeluje jednako skromno i simpatično baš kao i u danima kada je bila samo jedna od natjecateljica koje si priželjkuju dobru karijeru u sportu.
 
Kada se pojavi  na natjecanju red ljudi koji ju želi upoznati vjerojatno baca PR managere konkurenata u tešku depresiju. Kako i ne bi, upravo je ona najpraćenija ženska natjecateljica uz neka već ustaljena imena sporta.
 
Što se figure tiče Dana nema savršeno tijelo, no može ga prikazati na vrlo elegantan način. Osvaja sudce i publiku mišićima koje pokazuje moćno, uz vidljivu dozu ženstvenosti. Time se ističe od nekih natjecateljica koje taj dojam nažalost ne mogu ostaviti. 
 
Ovaj Arnold bit će za nju veliki sportski događaj. Vidjet ćemo može li se ponovno postaviti kao alpha među physique ženama ili ju Juliana Malacarne jednostavno neće više puštati na tron.
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO