Košarica Narudžba

EUROPA PRO - REZULTATI

12.10.2020
Luka Kuhar
Zanimljivo natjecanje na nama poznatoj lokaciji. Bila je gužva, čak i bez Ramyja!

Završilo je jedno važno bildersko natjecanje koje se održalo u gradu koji vam je kao pratitetlju Proteke možda dobro poznat. Bio je to Alicante i pozornica na kojoj je Antonio Furić nastupajući po prvi puta u NPC federaciji uzeo zlato novice kategorije.

Tamo su ovoga puta ugostili profesionalce koji su tražili vrijedne bodove i važne plasmane što pomažu u ostvarenju Olympia snova. S obzirom na čitavu zbrku oko organiziranja natjecanja tijekom pandemijske godine, velik broj kvalitetnih imena požurio je ovdje na binu.

1. James Hollingshead
2. Lukas Osladil
3. Rafael Brandao
4. Regan Grimes
5. Samson Dauda

Bilo je ovo vrlo dobro natjecanje na kojem nije nedostajalo emotivnih trenutaka. Naime, James Hollingshead bio je bliski, ako ne i najbliži bilderski prijatelj pokojnog Lukea Sandoea te je njemu posvetio svoju pozing rutinu kojom je prikladno zasjeo na prvo mjesto, prezentirajući zlato sebi, ali i svome prijatelju.

Očito je da njegova figura funkcionira unutar određenih genetskih limita te da ne možemo govoriti o najljepšem ili najskladnijem bodybuilderu. Ali ako je ovu binu promatrao Branch Warren, onda zna da u žestokom pristupu i spremnoj mišićima nakrcanoj figuri Jamesa ima valjanog nasljednika. Sav taj arsenal oderanih, gustih mišića bio mu je i više no dovoljan za pobjedu.

Nitko iznad Jamesa!

U stopu ga je pratio Lukas Osladil čijim plasmanom mnogi fanovi Brandaoa nisu bili zadovoljni. Lukas je veteran pozornice koji oštru formu redovito uspjeva uprizoriti na svojoj mišićavoj figuri pa time balansira relativni sklad i asimetrije na tijelu. Ipak, nije teško razumijeti Rafaelove navijače koji su u njegovoj figuri pronašli savršeno simetrični model kojem Lukas u tom pogledu ne može parirati.

Da su se rezultatski zamijenili, ne bi bilo puno problema.

Regan Grimes ovdje je pokazao solidan paket i figuru koja nigdje nema kardinalnih grešaka, ali na svemu bi bilo dobro još malo poraditi. Bude li ovaj bodybuilder imao uzlaznu putanju, čekaju ga sjajnije medalje na ovim natjecanjima.

Što se Samsona Daude tiče, za njega je ovo bio dobar šou kojim se još jednom potvrdio kao figura koju možete staviti uz velika imena bez da jooj išta nedostaje ili ju netko deklasira.

  

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO