Košarica Narudžba

Fateev ide na Levrone Classic

05.02.2016
Luka Kuhar
Vitaly Fateev, Rus kojeg znamo i (ne)volimo, sprema se za prvi nastup ove sezone. Na meti je Levrone Classic, a kako nedavne fotografije na društvenim mrežama pokazuju, radi se o vrlo respektabilnom natjecatelju u dosad najboljem izdanju.

Kada smo se prvi puta doticali ovog moćnog bildera pisali smo ovako, još uvijek vidajući rane nakon nikad prežaljenog duela s Klančirom.


 
"Možda je suviše generalno kazati kako nam je Rus svima dobro znan, no oni koji su pratili prošlogodišnji amaterski Arnold Classic u Madridu lagano će se prisjetiti ovog velikog konkurenta našem Petru Klančiru. Iz poze u pozu odmjeravali su snage, a mišljenja o tome tko je bio bolji ni danas nisu u potpunosti ustaljena. Rus je bio krupniji, Petar oderaniji. Na kraju dana, Vitaly odnosi Pro Card.
 
Time postaje još jedan ogromni Rus u ne baš vanrednoj formi koji se lansirao među profesionalce putem Arnold Classica. Znamo da Lesukov i dan danas ima probleme s pogađanjem pravog natjecateljskog izdanja, a najveća zemlja na svijetu nikako do pokaže punopravnog konkurenta za najveću binu planete. Možda nade polažu u ovog kandidata.

Iskreno sumnjamo da će Vitaly napraviti veliki boom. Da se radi o vrsnom bodybuilderu jasna je stvar, ne može svatko pristupiti na ovo natjecanje samo tako, ali imena protiv kojih će ići i figure koje ih prate...Fateev je imao previše problema s Klančirom da bi odjednom uletio u koštac s McMillanom. "

Kada prevrtimo kazetu u sadašnje doba, zapravo možemo reći da je Vitaly sasvim dobar pro bodybuilder koji bi s vremenom mogao biti u konkurenciji za visoke plasmane na nekim natjecanjima. Osobno sumnjam da će se skoro boriti za Arnolde ili New York pro titule, no ne odbacujem ga kao mogućeg osvajača nekog od manjih natjecanja koje pro kalendar nudi.


Levrone Classic odlična mu je prilika za udar na dobro znane bildere i zaradu od nekoliko tisuća dolara ako sve prođe prema planu. Veličine mu ne fali, ali očigledan je manjak zrelosti i vrhunske forme koji bi ga sasvim sigurno stavili kao ogromnu opasnost po Brancha Warrena koji zasad slovi kao favorit natjecanja u Poljskoj.

Nakon toga vjerojatno na red opet dolazi Arnold Classic gdje sumnjam da će Vitaly zapasti u visoki top 5. Nemam ništa protiv ovakvog iznenađenja, no konkurencija i neosporna kvaliteta prijavljenih mogli bi ga pritisnuti u vrlo neželjene daljine od samog postolja o kojem vjerojatno sanja. 

Tko zna, možda bi ga mogli vidjeti jednog dana kako ponovno odmjerava snage s Klačirom. Ovoga puta u pro krugovima!

Do Čitanja,
Luka Kuhar

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO