Košarica Narudžba

Feroce

16.02.2016
Luka Kuhar
U bodybuilding se vratio Seth Feroce. Jedan od onih kojima je sve polazilo za rukom u svijetu bodybuildinga samo je nestao nakon naglog kvarenja forme. Tišina je trajala par godina i sada bi se mogao vratiti natjecanjima.

 Seth je bio vrlo iskren u objašnjavanju svog nestanka - postao je ono što nikada nije želio, bodybuilder opsjednut sobom i vrlo sebičan obiteljski čovjek. Dobar ugovor s Muscletechom i relativno lagan uspon kroz amaterske do profesionalnih krugova dali su mu vjetar u leđa koji ga je umalo otpuhao u nepoznato. Za sebe je rekao da je tada prestao respektirati obitelj i cijeniti druge ljude, postao je centar svog svijeta i kada je išlo po zlu u bodybuildingu, shvatio je da mora nešto promijeniti ili će izgubiti sve što ima. Postupio je tako da je izašao iz svijeta kompetitivnog pro bodybuildinga i okrenu se drugim vrstama posla koje je još kao mladić obavljao s ocem.

AAR ili All American Roughneck njegova je nova linija odjeće koju je pokrenuo s motivima fizičkih poslova koje obavlja. U intervjuu kojeg je nedavno dao za RX muscle spomenuo je povratak korijenima, odnosno poslu koji ga zapravo ispunjava jer mu stavlja stvari u perspektivu. Tvrdio je da se ponovno pronašao i da će moći pokrenuti karijeru koju je ostavio iza sebe.

Bodybuilding tako opet dolazi u fokus nakon vrlo dobrog starta prije nekoliko godina. Ušao je u pro krugove jednostavno i odmah odnio Pro titulu na Europa show natjecanju. Izgledao je stvarno dobro na bini, mišićavo, gusto, zbijeno, a opet ne kockasto. Kasnije je forma počela patiti i pojavili su se problemi jer je sve više riskirao u pripremama sa diureticima i sličnim preparatima. Sve to dobrano ga je prestrašilo kako sam priznaje.

Natjecanjima se vraća uskoro i mi ćemo ga pomno pratiti u tom pogledu. Imao je dobru figuru i frame koji bi mogao biti opasan u 212 kategoriji ovih dana. Ne kažemo da će odmah postavljati probleme pred Lewisa, ali mogao bi igrati ulogu u vrhu sporta ako se zaista usredotoči na mišiće. Nadamo se da i hoće!

 Do Čitanja,
Luka Kuhar

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO