Košarica Narudžba

Flex Lewis NE IDE na OLYMPIJU

16.10.2020
Luka Kuhar
Iako ga se ubrajalo među favorite i potencijalnog novog osvajača Sandow trofeja, Flexa ipak neće biti na ovogodišnjoj Olympiji

Ako je vijest o povratku Phila Heatha šokirala fanove u pozitivnom smislu, Flex Lewis nažalost se pobrinuo da nam ne izostane negativnih iznenađenja. Upravo je taj semderostruki nositelj 212 titule objavio da ga nećemo gledati na ovogodišnjoj Olympiji.

Tamo je trebao nastupiti u open kategoriji kako bi konačno ušutkao sva ona govorkanja o tome da je najbolji bilder među striktno lošijom konkurencijom. Bez obzira na svu njegovu uvjerljivost, i dalje se znalo čuti - ma sve je to u redu, ali nisu to veliki dečki.

I sam Flex Lewis bio je toga svjestan, odgovarajući na jednoj od press konferencija kada su ga pitali tko je Mr. Olympia. Odmah je rekao Phil Heath.

Ovo nikako ne smatramo lošim za Flexa jer on je jedan od Olympia prvaka, a mnogi zapravo misle da bi od svih natjecatelja iz 212 kategorije baš on mogao postati Mr. Olympia. Takav podvig njegovoj bi figuri zapravo i relativno lako pao s obzirom da se iz godine u godinu mučio sa spuštanjem kilaže kako bi pogodio dozvoljenu težinsku granicu 212 kategorije.

Toliko očekivanja...i onda ništa!

Nažalost, ništa od toga. Barem ne ove godine. Svi smo čekali i zamišljali njegov dolazak među najveće bildere, no on je zbog ne sasvim razjašnjenih razloga oporavka od sitnih povreda odlučio preskočiti ovu godinu.

Ako ćemo biti racionalni, sve je to u redu. Flex nije star i vremena za pripremu svakako ima, no jasno je da nam je kao fanovima prije svega žao.

S obzirom da je njegova vladavina pratila onu Phila Heatha mogli bi ga nazvati i većim rutinerom od open šampiona. Konkurenciju je svladavao uz minimalne probleme i nikada se zapravo zlatne medalje nisu dovodile u pitanje.

Već smo ga prije dosta godina gledali u open kategoriji, no bio je to jedan sasvim drugi, manji Flex. Ovaj sada očigledno je spreman za veće stvari, no najveća bina neće ga vidjeti ove godine.

  

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO