Košarica Narudžba

FLEX WHEELER - Najbolje tijelo SVIH VREMENA?

16.07.2020
Luka Kuhar
Novi video na našem youtube kanalu. Tema je bodybuilding legenda - Flex Wheeler

Priča Flexa Wheelera zapravo je mnogo zamršenija no što bi briljantni rezultati isprva kazali. Da, nevjerojatan je to genetičar, potencija i na kraju krajeva, rezultatski potkovan natjecatelj. No i toliko godina nakon njegove karijere ostaje prisutno pitanje je li on mogao napraviti još više?

Bio je kržljavi klinac čije se samopouzdanje srozalo u ranoj dobi i rijetko bi kada uživalo skok bilo kakve visine.

Daleko je to bodybuildingu i zvuči prilično strano za osobu čiji će sport natjecateljski uklopiti pokazivanje većinski gole figure u vrlo skromnim gaćama. Iako su mu sport i vježba možda išli, njegova prva ljubav, a svakako i prvi uspješni rezultati došli su u borilačkim sportovima gdje je od dječačkih dana briljirao i s neviđenom lakoćom deklasirao protivnike. Više je to puta Flex znao naglasiti - "mogao sam biti jako, jako dobar borac." Srećom po bodybuilding, odabrao je tu znatno miroljubiviju djelatnost u kojoj je također ostvario mnogo.

Čim je stigao u profesionalce, kompletnom figurom čije je najbolje oružje uvijek bila simetrija, razoružavao bi konkurente i grabio najsjajnija odličja. Nije to uvijek slučaj, zapravo je stvarno rijetko da čovjeku od prvog profesionalnog natjecanja predviđaju Olympiju.

Neostvareni snovi "Sultana Simetrije"...

Činilo se da mu je suđeno da između Sandow trofeja i Kennetha Flexa Wheelera stoji samo nešto vremena i iskustva. Uz konkurenciju već izgleda dobro, nitko ga zapravo ne može deklasirati. Bez obzira na kvalitetu kolega, stalno je blizu, a često ispred. Pa opet, natjecao se protiv dvije bilderske gargantue.

Dorian Yates i Ronnie Coleman pokazali su se vrlo spremnima održati svoj čelični stisak oko najvažnijeg bilderskog trofeja. Najluđa stvar bila je to što su mu unatoč takvim imenima i dalje govorili da njegovo najbolje uistinu može biti predvodnikom bilderskog sporta.

I Miloš Šarčev znao je naglašavati Flexove nevjerojatno brze ulaske u formu, ali kroz karijeru ga je pratila i ta ne sasvim ugodna činjenica da nije baš najveći radnik i da možda, samo možda, nije napravio baš sve što je mogao da bi pobijedio.

Tko zna, možda mu konkurencija može biti zahvalana, a možda je u svojoj priči ipak dao koliko je mogao. Svakako pogledajte ovaj video:

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO