Košarica Narudžba

FURA POČINJE PRIPREME

19.01.2019
Luka Kuhar
U jednom kratkom, improviziranom razgovoru pitali smo Furića još par stvari o sezoni pred njim. Kada se to točno želi natjecati, koliko će trenirati i zašto još uvijek živi natjecateljski...

Pozdrav svima dragi naši i dobrodošli u još jedan Protekin video prilog. Bilo je ovo jedno nesvakidašnje druženje, odnosno - nesvakidašnji video svakidašnjeg druženja! U goste nam je navratio Antonio Furić. Višestruki bodybuilding prvak Hrvatske, prvak Europe, čovjek o kojem smo snimili i dokumentarac...

Veliki prvak opet će na binu!

S obzirom da smo se brzo raspričali o bilderskim temama postalo je jasno da bi sve to trebalo uvrstiti i u neki video pa smo brže bolje potrčali po kameru vrlo sretni što se naš Antonio sprema započeti proces natjecateljskih priprema.

Kao bodybuilding natjecatelj, za mnoge viđen bodybuilding profesionalcem, dobro poznaje principe mukotrpnih treninga, pravila organizacije prehrane i korištenja kvalitetne suplementacije, a o čemu smo točno razgovarali ovdje?

Popis pitanja:

1. Kada točno planiraš na pozornicu?
2. Koliko putovanje na natjecanje šteti formi?
3. Gdje ćeš se natjecati, ako otpadne Afrika kao opcija?
4. Kada počinju pripreme i što to znači?
5. Koliko ćeš trenirati i zašto baš tako?
6. Što s kardio treningom?
7. Kako planira uklopiti poziranje?
8. Koliko je teško pozirati uopće?
9. Koju suplementaciju planira koristiti za pripreme?
10. Izbor natjecateljske kategorije?

Ne brinite, ima toga još, ima itekako! Izdvojili smo tek desetak zanimljivih pitanja koje prolazimo u ovom video prilogu, a nikako nisu jedina. Oni među vama koji poznaju ovog bodybuildera znaju da voli razgovarati o bodybuildingu.

Iako je iskusan u natjecateljskom svijetu, Antonio naglašava da je bodybuilding za svakoga. Bez obzira na ciljeve, interese i stupanj pripremljenosti. Vaša destinacija može biti plaža, ne nužno pozornica! Možda i jednostavno bolji izgled zbog kojeg se bolje osjećate pred ogledalom. 

Bodybuilding je za svakoga!

Kao šampion i prvak, svjestan je da o bodybuildingu postoje predrasude, ali ne mora svatko biti osvajač Mr. Olympia natjecanja. Neka to budu dečki kao što su Ronnie Coleman ili Big Ramy. Ekstremi bodybuildinga njegova su daleka točka s kojom ne morate imati veze. Dovoljna je želja za napretkom i volja za rad!

  

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO