Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

FURIĆ na OLYMPIA amateur! Day 1# - put

Bodybuilding i fitness | 07. Lipanj 2019. 9 minuta

Da. Nije lako biti bodybuilder! Težak sport sam po sebi s iznimno zahtjevnim zadnjim danima pred binu. Dodajte im dugo putovanje i zaista nije lako. Međutim - i umorni smo se zabavili!

Tri, dva, jedan - krećemo! Mjesto radnje: Zagrebačka Trešnjevka. Točnije, Voltino naselje. Tamo je naš Antonio Furić, trofejni hrvatski bodybuilder, pokupio snimatelja i planira nastaviti za Zaprešić po drugog člana tima. Nakon toga, logično, autom do Austrije pa zatim sve do udaljene Španjolske - avionom! Zvuči komplicirano? Da, malo. No to je čar odlaska na bildersko natjecanje.

Auto, avion, auto, bina!

Profesionalni bodybuilding možda je nešto lakši za organizirati, ali iskreno i u to sumnjamo. Bilo kako bilo mi smo krenuli i vrlo brzo ostali bez jednog mobitela. Može ga se vidjeti na krovu automobila u prvim minutama videa nakon čega je - vjerujemo - zauvijek ostao negdje na cestama susjedne zemlje...

Ništa zato! Nije se tu treniralo, intenzivno pazilo na prehranu i koristilo kvalitetnu suplementaciju zato da bi rezultat svega bila sigurnost mobitela. Plan je - osigurati titulu. Ipak, pošto smo stigli u Valenciju, bilo je jasno da umor već hvata svakoga od nas pa smo brzinski pronašli rent-a-car i zaputili se što brže do sat vremena udaljenog Alicantea.

Došavši tamo otkrili smo goleme redove za prijavu natjecatelja. Stotine i stotine željnih bildera, bilderica, bikini natjecateljica i natjecatelja čekali su na popunjavanje nužne dokumentacije. 

1580 kilometara daleko...

Bili smo točno 1580 kilometara zračne linije udaljeni od svoje polazišne točke u Zagrebu i vidno umorni, ali, opazili smo to prije svega po skrivenim pogledima konkurencije, Antonio svejedno izgleda spremno i mišićno svježe.

Nije mala stvar biti ovdje. Federacija je to koja, između ostaloga, nudi i šansu za ulazak u profesionalne krugove gdje se jednoga dana natjecatelji mogu boriti čak i za prestižnu Mr.Olympia titulu. Naslov koji su držali bilderski odličnici poput Ronnie Colemana i Phila Heatha!

Našem Furi želimo sreću. Oporavak nakon puta nužna je stavka. Malo suhih krekera, eventualno whey ako je nužda i brojanje sati do pozornice. Trenutci su to u kojima sve ono napravljeno postaje stvarnije i teže za psihu. Neka se isplati na bini, kad već na figuri očito jest!

  

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

100% Creatine Monohydrate 300g

★★★★★

20,00 €

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni