Košarica Narudžba

IMAMO NOVOG MR. OLYMPIA PRVAKA

15.09.2019
Luka Kuhar
Interesantan rasplet u Vegasu svima nama koji pratimo bodybuilding donio je novog prvaka. Brandon Curry službeno je "na tronu"...

Gotovo je! Mr.Olympia vikend 2019. priveden je svojem kraju što znači da opet imamo novog prvaka. Okolnosti su tako htjele. Shawn Rhoden nije mogao doći, Phil Heath imao druge planove, Big Ramy izostao u potpunosti, a onda je odgovornost pala na ostatak čopora. 

Dečki su se doista iskazali. Očekivao se "best of the rest show" na kojem zapravo nećemo uživati u nevjerojatnoj kvalitetni, ali na našu gledateljsku sreću, a i za dobar ugled bilderskog sporta, Mr.Olympia isporučuje!

Plasmani? Stižu!

1. Brandon Curry 
2. William Bonac
3. Hadi Choopan
4. Dexter Jackson
5. Roelly Winklaar

U redu, jasno je da ovdje nema novog Ronnieja Colemana, ali ni ne mora ga biti! Pokazalo se da profesionalni bodybuilding svejedno nudi ozbiljne dečke. Svi oni treniraju koliko mogu, paze na prehranu kada je nužno, koriste kvalitetnu suplementaciju i ostaju motivirani kad je najteže

Brandon se pokazao u nešto većem izdanju, dovoljno krupnom da ga postavi kao neprelaznu prepreku pred Bonacom, a formu ne ugrozi na ozbiljan način. Možda je bio spremniji na Arnold Classicu, ali zato se ovdje učinio mesnatijim.

William pokazuje da u bodybuildingu nema mjesta greškama. Svoju visinom i širinom limitiranu figuru popunio je možda najopasnijim mišićima u ovoj konkurenciji i zato s pravom ulazi među najbolje od najboljih. Gust od glave do pete, Williama nitko ne dobiva lako.

Šampion publike, besmrtnik i par razočaranja

Mišljenja smo da ga je ipak mogao prestići Hadi Choopan te da, ako idete gledati formu kao neki faktor prevage, ima argumenata i za titulu, ali što je tu je. Vrijedno iskustvo za Hadija, osvajača naslova "šampiona publike". 

Dexter opstaje unatoč svima i svemu. Vremenu, razumu, konkurenciji. Tu je, nepomičan. Žao nam je što bilderi poput Winklaara, ali i svih ostalih lošije plasiranih, nisu ovo natjecanje doživjeli kao životnu priliku za lov na Sandow...možda iduće godine, možda!

  

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO