Košarica Narudžba

INTERVJU: Antonio FURIĆ & Ivan PRPIĆ

03.05.2021
Proteka
Osim što su odradili odličan trening, Antonio Furić i Ivan Prpić malo su porazgovarali o životu, bodybuildingu, autima, sportu i ostalim srodnim temama.

 Naravno da je trening često osnova bilderskog druženja, ali on ne mora biti sve što se događa ili snima. Tako smo prilikom prošlog posjeta Požegi razgovarali s Furićem i Prpićem u ugodnoj atmosferi nakon, moramo priznati, prilično dobrih hamburgera.

Cheat meal nije nas onesposobio za diskusiju, a teme su bile široke. Pričalo se o bodybuildingu, od osobnih aspiracija do prognoza o putanji sporta, mišljenjima o Mr.Olympia šampionima, a probali smo se prisjetiti i tko ima koliko lajkova - te toliko tražene moderne valute interneta.

Ni automobili nisu ostali "netaknuti" kao dio razgovora no tu je Antonio Furić suvereni vladar teme koji se još od dječačkih dana dobro razumio u četverokotačna prometala. Prpić nije mnogo duljio - najdraži auti oni su koje ima priliku voziti trenutno.

Nije to sve, naravno, Ivan je imao par zanimljivih događaja u osobnom životu, a Furić se i dalje premišlja oko toga gdje i kada nastupati. Saznati više o svemu navedenom možete u našem novom video prilogu na Proteka youtube kanalu ili linku ispod:

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO