Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

IVAN PRPIĆ INTERVJU

Bodybuilding i fitness | 27. Kolovoz 2019. 8 minuta

Naše nedavno putovanje iskoristili smo i za jedan improvizirani intervju! Antonio Furić u svom je stilu ispitao Ivana Prpića o bodybuildingu, životu i...nogometu

Naš poznati bodybuilding šampion Ivan Prpić dužan nam je odgovore na sva ona pitanja koja bilderski šampioni kada tada dobiju od Antonija Furića. Njega ne trebamo naročito predstavljati. Deseterostruki je to prvak države, šampion Europe i čovjek o kojemu smo snimili zanimljivi dokumentarac prateći njegov put do dalekog Alicantea.

Od nogometa do bildanja

Istini za volju, i s Prpom smo potegnuli u jednu interesantnu vožnju i odradili trening u bilderskoj teretani na Krku. Po povratku iz iste, odlučili smo malo sjesti i porazgovarati.

Ivanova priča jedna je od tipično netipičnih bilderskih storija koja počinje s velikom ljubavlju prema nogometu i zapravo sasvim ozbiljnim posvećenjem tom sportu. Bio je to ozbiljan svijet utakmica, vrlo jak tempo i život koji nije opraštao greške. A Ivana je sve to naučilo disciplini u sportu.

Bodybuilding mu je zato bio veliki skok u drugom smjeru, ali ne i nešto sasvim neobično. I tu glavnu riječ ima trening, prehrana je višestruko važnija, a izraženu ulogu uzima i kvalitetna suplementacija. Već i vrapci na grani znaju da whey protein mogu piti svi, a bilderi ga osobito vole.

Želi biti profesionalac

Iako je njegova bodybuilderska karijera kudikamo kraća od Furićeve, Ivan se usuđuje sanjati velike snove. Ništa ne radi polovično, motiviran je i predan, pa bi zato jednoga dana volio steći taj itekako prestižni pro card i ući u krug profesionalnih bodybuildera. Ne, to ne znači da se budi svakog jutra pa si govori da je isti Ronnie Coleman, ali vjerojati u sebe jednostavno mora.

Za njega će važna destinacija na tom putu biti Budimpešta. Glavni grad Mađarske održava kvalifikacijsko natjecanje po NPC federaciji koje će najboljim bilderima omogućiti stjecanje profesionalnog statusa. Ivan je oprezan, ne želi odmah predviđati neki rezultat, već zna da se na ovakva natjecanja prvi puta ide skupljati iskustva u jačoj konkurenciji.

Što nam je još rekao i čega smo se sve dotakli, izuzev same bilderske zbilje, otkrijte i pogledajte u video prilogu ispod.

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

100% Creatine Monohydrate 300g

★★★★★

20,00 €

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni