Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

JUNIOR OD 114kg i provjera FORME

Bodybuilding i fitness | 08. Lipanj 2019. 8 minuta

Ogromna gužva pri registraciji natjecatelja dala nam je malo vremena za intervju s Emirom Omeragićem, kratki odlazak po potrepštine i provjeru forme...

Nastavljaju se naše reportaže iz daleke Španjolske. Tamo, kao što već mnogi od vas znaju, naš Antonio Furić lovi nove bilderske medalje u NPC federaciji na Amateur Olympia natjecanju. Osvojiti odličje na takvoj bini koja može omogućiti ulazak u krugove profesionalnih bodybuildera i samim time otvoriti mogućnost konkuriranja za najveću titulu sporta - Mr. Olympia, nije mala stvar.

Priznajte, koji bilderski šampion ne bi volio držati isti trofej kojeg su dizali Dorian Yates, Ronnie Coleman, Phil Heath i ostali besmrtnici bodybuildinga. Strahovito postignuće može se samo u profesionalnom sportu.

20 godina, a već 114 kilograma...

A taj profesionalni sport nije moguć bez neumornih veterana i mladih nada. U prvospomenute svakako spada naš Fura koji se u svijetu treninga, pomno planirane prehrane i kvalitetne suplementacije snalazi već nekoliko desetljeća.

Drugu kategoriju, tih mladih nada, svakako predstavlja naš gost u ovom prilogu - Emir Omeragić koji sa samo dvadeset godina života broji više od 110 kilograma. Frapantna kilaža, nevjerojatan frame i sjajne dimenzije čine ga, bez obzira na godine, jednim od najopasnijih natjecatelja u Španjolskoj.

Emir u Njemačkoj živi više od deset godina, ali je izvorno iz Crne Gore. Kaže da mu njemački ipak bolje ide jer je duže živio tamo pa mu to sada dođe kao prvi jezik.

Emir je jasan. Ne dolazi ovdje da se igra ili za*ebava. Tako sam kaže. Želi biti profesionalac, dobiti pro card i krenuti s postignućima u profesionalnom bodybuildingu. Ostale mogućnosti nisu mu bitne.

Sve ili ništa - za obojicu!

Svoj dan, naglašava Emir, planira od jutra. Ništa nije slučajno, od spavanja do wheya, sve je rutinirano i uklopljeno u bilderski životni stil. Mehaničar je, nikada se nije napio, a to je impresioniralo našeg Furu koji ga naziva sto postotnim sportašem.

Emiru, kao i Furiću, želimo mnogo sreće. Veliko je ovo natjecanje, kvalitetne konkurencije ne manjka, a bez obzira na kilograme i centimetre, na kraju će u bodybuildingu krunu uzeti dobar dojam i vrhunska prezentacija. 

Neka bude medalja! Obojica ih žele...

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

100% Creatine Monohydrate 300g

★★★★★

20,00 €

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni