Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

Kada će se FURA natjecati?

Bodybuilding i fitness | 13. Lipanj 2020. 7 minuta

Novi intervju s našim Furićem! Svakako poslušajte što nam je imao za reći o vrlo zanimljivom vremenu koje je - nadamo se - iza nas.

Natjecanja su temeljna razlika između rekreativca i ozbiljnog bodybuildera. Ne u smislu da je rekreativac diskvalificiran iz nekog šireg bilderskog kruga, ali natjecatelji su oni koji će svoje tijelo na kraju dana odmjeravati i pokušati postići izvrnost u konkurenciji drugih bodybuildera. Povijest ovog sporta pisali su njegovi najveći odličnici!

Kada dođe do imena iz Lijepe Naše, onda nema sumnje da je Hrvatsku fantastično predstavljao Antonio Furić. Dugi je niz godina redao naslove na državnim prvenstvima, ali i natjecanjima u susjedstvu, da bi u jednom trenutku zasjeo na vrh Europe. Bilo je to u Nizozemskoj 2010. kada se okitio zlatnom medaljom kao teškaš!

Njegova izvrsnost tu nije prestala. Dobri rezultati nastavljali su stizati, a Proteka Team bio je izrazito sretan i ponosan kada Antonio Furić donosi zlatnu medalju novice kategorije s amaterskog Olympia natjecanja u dalekom gradu Alicanteu. 

Fura traje...i traje!

Tamo smo pratili Furića, a o čitavom smo podvigu snimili i dokumentarac koji je pratio njegovu priču kroz pripreme. Tamo su svoja mišljenja ponudili brojni prijatelji, konkurenti i znalci kod kojih ime Antonio Furić nosi itekakvu težinu. I to ne samo u smislu kilaže.

Nažalost, globalna pandemija zaustavila je čitav svijet, pa tako ni bodybuilding nije ostao netaknut. Odgađala su se natjecanja, pomicali datumi, otpadale pripreme, a ni Antonio nije bio siguran kako će se situacija dalje razvijat. S obzirom na godine iskustva nastavio je trenirati u vlastitoj teretani, spreman uskočiti u pripreme svakog trenutka.

S njim smo snimali i sjajan serijal za početnike kao i nekoliko različitih vježbi za određenu mišićnu skupinu tako da se ovaj veteran bodybuildinga nikada nije zaboravio osvrnuti na sve one koji u sport tek dolaze, bilo da su rekreativci ili budući natjecatelji. Jednom sportaš, uvijek sportaš!

Naravno, već znate našeg Furu, ne misli se tako skoro predati i odustati od natjecanja. Sam kaže da ima još nedosanjanih snova s kojima se tek treba razračunati!

  

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni