Košarica Narudžba

Kako postati MR.GOLDEN ERA

24.01.2020
luka kuhar
Još jedan kratki isječak iz našeg prvog podcasta u kojem Filip objašnjava Mr.Golden Era titulu...

Prvi gost u našem Muscle Media podcastu poznati je bodybuilding šampion i uzdanica classic kategorije u Lijepoj Našoj - Filip Dropulić. Ovaj mladi natjecatelj na sceni je relativno novo ime no to ga nije zaustavilo od brzog ostavljanja dubokog traga.

Čim je krenuo stigli su odlični rezultati, medalje i visoki plasmani na domaćim te internacionalnim natjecanjima.

Natjecanje na internetu

Međutim, natjecanje o kojem ovdje govorimo sasvim je drugačije prirode. Ono je istovremeno revijalno, ali i vrlo važno za razaznavanje ukusa bilderske publike. Video pozinga sa točno određenim kriterijima slao se na adresu planetarno popularnog youtube kanala i zatim pratilo glasanje publike koja je odlučivala o favoritima i pobjednicima.

Filip je snimao nekoliko isječaka i smatrao ovo odličnom prilikom za reklamu. S obzirom na to da je njegov pozing uvijek upečatljiv, a strast za bodybuildingom očita pri izvođenju istoga nije teško pretpostavit da je to brojnim fanovima zapelo za oko.

Filip je, između ostalih nagrada, za ovo dobio i "custom made" majicu na kojoj je izrađena umjetnička slika s njegovim likom posebno za ovu prigodu. Takva se čast i mogućnost ne pružaju svakom bodybuilderu pa ne treba sumnjati da će to zauvijek ostati vrijednom uspomenom.

Samo je natjecanje pokrenuto baš zbog mogućeg neslaganja bilderske publike sa službenim rezultatima u profesionalnom bodybuildingu. Bilo da se radi o Olympia bini ili nešto manjem natjecanju, uvijek pronalazimo brojne komentare vezane uz rezultat suđenja. Mr.Golden Era zamišljeno je kao natjecanje od fanova - za fanove.

Figura koja oduševljava publiku

Tako i Filip zna da je, iako se na natjecanju našlo mišićavijih, ili negdje drugdje boljih natjecatelja, predstavljao jedan kompaktan paket, skladnu figuru i simetriju mišića dodatno naglašenu briljatnim pozingom i samouvjerenim držanjem.

Publika je, pokazalo se, honorirala sve navedeno i pronašla baš njega najkompletnijim natjecateljem koji se na kraju dana okitio titulom Mr.Golden Era!

Za sve to bio je potreban mukotrpan trening, pažnja posvećena prehrani i kvalitetnoj suplementaciji, ali i nešto bilderske sreće. Veseli nas vidjeti mlade potencijale iz naše zemlje kako ostavljaju traga vani!

 

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO