Košarica Narudžba

Kevin Levrone organizira natjecanje

01.02.2016
Luka Kuhar
Ako je netko bio hit svoga vremena, onda je to Kevin Levrone. Impozantan bodybuilder koji je često prijetio samom vrhu profesionalnog bodybuildera vrhunski je pozer i figura kojoj se malo tko htio suprotstaviti. Sada ima i svoje natjecanje.
Lokacija? Eh, iznenadili bi ste se. Poljska će biti dom Kevin Levrone Classic natjecanja što je pomalo začudilo njegove fanove preko bare. Na pitanje zašto je tomu tako, Kevin mirno odgovara da se radi o logičnoj odluci budući da jako voli Stari Kontinent, ali i da je ljubav uzajamna. Odnosno ogroman broj njegovih fanova dolazi upravo iz Europe. Poljska se tako činila logičnim odabirom za jedno novo Pro natjecanje.
 
Gledajući iz perspektive fanova, nije moglo bolje! Pravih, jakih pro natjecanja nema mnogo na ovim prostorima i šanse da se upoznaju velike zvijezde mogu se nabrojati na prste jedne ruke. Levrone Classic postat će prilika upravo za to, budući da će se tamo pojaviti neki od najboljih natjecatelja modernog bodybuildinga. Prilika je to koja se viđa rijetko i nadam se da će mnogi rado pohitati upoznati svoje teretanske idole.
 
Ono što također ide u prilog ovom natjecanju je da, nakon dugo vremena, otvara sezonu prije nego što to čini Arnold Classic. Nije tajna da prvi mjeseci godine rijetko obiluju bilderskim pričama izuzev par fotografija koje nekako pronađu svoj put u širu javnost. Ovo će biti prilika da se stvari zahuktaju i prije bine u Columbusu te da nas uputi na to koga možemo očekivati u dobrom izdanju.
 
Za natjecatelje, ovo je prilika da oprobaju svoje planove prije velikog natjecanja. Vjerojatno je prilično nezgodno iskušavati neki novi model priprema s kulminacijom na Arnold Classicu. Ako tamo kiksate, kiksali ste pred ogromnim brojem fanova i kolega iz sporta, a to se malo kome prašta. Ljaga koju sami na sebe bace, prati natjecatelje sve do Olympije ili nekog drugog natjecanja koje onda služi kao popravni ispit.
 
Šuškalo se opet i o povratku samog Kevina, ali to se sve više čini nadanjem uludo, no realnim stanjem stvari. Uostalom, što Levrone ima za dokazati? Natjecao se u zlatnoj generaciji bodybuildinga, rame uz rame s Wheelerom, Rayom, Yatesom, Nasserom, Ronnijem. Osvajao je natjecanja kao da se radi o rutinskom poslu gdje samo treba uzeti pehar i odnijeti ga u vitrinu. Njegova je karijera imala sretan kraj, a on je izbjegao neke moguće katastrofalne povrede.
 
 
Sada ima novu ulogu u sportu, onu ugodnu - legende. Ima svoje natjecanje, liniju suplemenata i reputaciju koju malo tko može nadjačati. Obožavan je kako od fanova tako i od samih sportaša pa zato vjerujemo da bi ovo natjecanje moglo postati hit koji raste iz godine u godinu - baš kao što je to nekada radio i sam Levrone!
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO