Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

MAXXIMUM 2018 - INTERVJUI #2

Bodybuilding i fitness | 29. Studeni 2018. 11 minuta

Drugi dio naših video intervjua online je na youtube kanalu. Ako još niste, svakako pogledajte Furićeve zanimljive goste!

Pozdrav dragi naši i dobrodošli u još jedan Protekin video prilog! Naša današnja tema je također Maxximum Open 2018, točnije nastavak intervjua s ovog natjecanja. Ne brinite, nismo čavrljali samo s ekipom koja je odmah morala juriti do bine; uhvatili smo i neka dobro poznata lica čije nam je stavove i mišljenja uvijek drago čuti. 

Za mikrofonom se tako našao prekaljeni šampion i veliki fan bodybuildinga Antonio Furić čija se karijera proteže desetljećima tijekom kojih u nju svrstava desetak titula prvaka države, jednu zlatnu medalju i naslov prvaka Europe te jednako postignuće u dalekom Alicanteu na prestižnom Amateur Olympia natjecanju.

Kao takav, dobro je upućen u čitav niz bilderskih tema. Posebitosti treninga, svi sitni detalji vezani uz prehranu, odabir kvalitetne suplementacije, profesionalni bodybuilding ili onaj malo užeg kruga. 

Od Ronnie Colemana do Lijepe Naše, Furić zna znanje i zato mu ova uloga tako dobro pristaje!

VRLO POZNATI ADO I URSA

 

U videu gore slušali smo dinamičan i zanimljiv razgovor uz Adnana Gostu i Stjepana Ursu, fantastične dečke i poznata imena bodybuilding scene na ovim prostorima. Bili su, kao i obično, dobri sugovornici raspoloženi za više od jednog komentara. Dapače, Fura se morao i malo boriti za riječ!

DIRLJIV RAZGOVOR - FURA I SAŠO

Možda najdirljiviji intervju u dugo vremena odvio se između Antonija Furića i Saše Peteka. Baš je ovaj duet godinama vodio bitku na pozornici, pokušavajući se nadmašiti iz natjecanja u natjecanje. Slovenski predstavnik odlikovao se oštrom formom i impresivnim leđima, a hrvatski jakim bočnim pozama te simetrijom. Ovaj razgovor, doduše, nadišao je tematiku samog sporta i otišao u neke osobne sretne i teške, vrlo teške trenutke. Morate poslušati!

ZAKLJUČAK NATJECANJA - JARNEČIĆ I FURIĆ

Na kraju, koga je bolje uhvatiti od Marija Jarnečića? Znalac, stručnjak, trener i nekada uspješni natjecatelj, popularni Jarni sposoban je i spreman u svakom trenutku do detalja secirati bodybuilding natjecanje otkrivajući svoje upućeno mišljenje o bilderima koje smo gledali, koje trebamo gledati dalje - a i o onima koji još moraju malo bolje pogledati sebe. Ako vas zanima što se i kako dogodilo - ne brinite - Jarni je tu!

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni