Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

MAXXIMUM OPEN 2019 - PROTEKA VIDEO

Bodybuilding i fitness | 21. Listopad 2019. 10 minuta

Još jedan vikend prošao je natjecateljski! Ovoga puta bili smo u Mariboru na poznatom natjecanju Maxximum Open. Nešto smo naravno i snimili...

Pozdrav svima dragi naši i dobrodošli u još jedan Protekin serijal video priloga. Kao što se iz naslova vidi - bili smo na poznatom natjecanju Maxximum Open u Sloveniji. Tamo smo uvijek dobro dočekani gosti i rado prenosimo novosti zatečene na pozornici, ali i iza nje. 

Natjecatelji, suci, treneri - pričamo sa svima!

Naravno, intervjue i ostale razgovore vodi naš Antonio Furić, poznati hrvatski bodybuilder u čijem životopisu možete pronaći desetak titula državnog prvaka, naslov šampiona Europe, ali i zlatnu medalju s amateur Olympia natjecanja - zbog čega smo snimili i dokumentarac o tom podvigu.

Veliko bildersko znanje Antonio je skupljao desetljećima postajući pravim stručnjakom po pitanju procesa treninga, planiranja prehrane i korištenja kvalitetne suplementacije. Interesira ga profesionalni bodybuilding kojeg često komentira, a pitate li ga o legendama poput Ronnie Colemana ili Phila Heatha imat će svoje čvrsto mišljenje.

Ovoga puta sreo je neka poznata imena iz Lijepe Naše i susjedstva.

Između ostalog, među sugovornicima našao se i sjajni bodybuilder Luka Dlesk koji je u Hrvatskoj dobro poznati medaljist. Top Physique team također je stao kontra Furića odgovarati na njegova pitanja, a on se interesirao o različitim temama.

Naravno, ovakav događaj valja zaključiti u društvu iskusnog suca, također svojevremeno bodybuilding šampiona, Žarka Stojića, koji svoje dugogodišnje prijateljstvo s Furom uvijek stavlja po strani kada moraju objektivno komentirati figure, kategorije i mišiće kao takve.

Mlada nada i stare legende!

A pred mikrofon nam je stiglo i čitavo "more" natjecatelja. Nezaboravni šaljivac i vrhunski klasičar, Marijan Mesec. Iako je - kako sam kaže - u sportu od sedme godine prije Krista, još uvijek valja!

I Sven Agić, juniorska nada Hrvatske pronašla se ispred mikrofona pokazujući da dimenzijama lako parira seniorima bez obzira na godine. Baš kao i Furić, Sven voli točnost natjecanja i pravovremeni izlazak na binu! Želi medalju na prvenstvu svijeta, gdje ide na binu.

Simon Plajnšek, fantastični bodybuilder nevjerojatne forme naš je redovni gost na ovim natjecanjima baš zato što su zlatne medalje redovni gost njegovih vitrina! Profesionalan pristup, pažnja posvećena svim, pa i najmanjim detaljima, pretvorili su ga u silu s kojom se malo tko može sukobiti!

Pogledajte naše video priloge za puni doživljaj atmosfere na Maxximum openu!

 

 

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

Kollagen 1000ml

29,90 €

100% Creatine Monohydrate 300g

★★★★★

20,00 €

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni