Košarica Narudžba

NEVJEROJATNE bilderske RUKE (za koje možda niste čuli..

13.03.2021
Luka Kuhar
Od Arnolda do Phila Heatha, mnogi od nas čuli su za neke od najboljih ruku bodybuildinga. Možda znate za nevjerojatne podlaktice Lee Priesta, a ovdje navodimo neke malo manje poznate bildere sjajnih ruku!

 

Imati sjajne ruke bodybuilderima je stvar posla, ali i ponosa! U našem sportu dobre ruke ganjaju rekreativci, amateri, profesionalci i najveći šampioni. Nisu loše na plaži, a još su bolje na bini. Otkako postoje natjecanja, ljudi gledaju tko ima kakve ruke, te kako ih trenira i zašto tako dobro rastu, međutim, uvijek ima natjecatelja koji su nešto manje znani, iako u određenoj skupini podjednako impresivni kao i najveći njihovog vremena.

Tako ovdje prolazimo Gunnara Rosba čija je karijera obilježena usponom i padom zbog neuredna života, no imala se za pohvaliti parom sablasno dobrih ruku. Od masivne podlaktice preko velikog bicepsa do prilično jasne potkove tricepsa, Gunnar je mogao i mnogo više na bini, ali nažalost sam je sebi stao na put.

Lance Dreher također nije "kućno ime" bodybuilding fanova, no to ne znači da se nije imao čime podičiti. Duga karijera vidjela ga je na različitim pozornicama, od Mr. Universe do Mr. Olympia natjecanja. Sama po sebi, figura nije bila idealna, no ruke koje su ju krasile zapažene su tada, a ostale vrijedne spomena i dan danas. Vaskularna podlaktica svakako se izdvajala!

Josef Grolmus u bočnim pozama izgledao je kao da biceps planira prsnuti kroz kožu, a triceps odletjeti s nadlaktice. Entuzijastičan u pozingu, vješt u prezentaciji, treningom je oblikovao ruke koje je teško zaboraviti. Opet kažemo, samo pogledajte njegovu izvedbu tricepsa sa strane i sve će biti jasno.

Tu je i Marko Savolainen, poznat po masivnom izgledu čak i kraj legende Colemana. Njegove su ruke isticale par suludih bicepsa koji će vam na mahove izgledati fotošopirano iako nisu. S obzirom na karijeru koju je imao, Marko je u svojoj Finskoj voljeni natjecatelj čije ruke iz određene perspektive mogu parirati najboljima.

Libor Minarik vjerojatno nije ime kojeg ste mnogo puta čuli, ali volite li bodybuilding neće vam biti žao vidjeti fantastičnu figuru ovog višestrukog bilderskog šampiona. Dobar pozing, vaskularne podlaktice, krupne nadlaktice, triceps za ne povjerovati i biceps prošaran žilama svakako su vrijedni spomena!

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO