Košarica Narudžba

NOVI ČLAN TIMA – MICHAEL LOCKETT

02.09.2017
Luka Kuhar
Čast nam je i zadovoljstvo što možemo najaviti novo pojačanje Superior i Proteka tima, IFBB pro bodybuildera, Michaela Locketta.

 Ne tako davno, pisali smo vam o ovom natjecatelju bez neke posebne ideje da ćemo ga uskoro moći nazvati članom našeg tima. Znam, zvučalo bi puno više cool kada bih rekao da je to sve unaprijed planirano i da smo pripremali teren, međutim, u to vrijeme nije postojao kontakt između nas i Michaela.

 
Njegov specifičan look privlači sve više pažnje kako u očima sudaca, tako i na društvenim medijima, gdje postaje hit. Za one koji nisu vidjeli prošli tekst, spomenut ćemo još jednom da je atipična figura prepuna gusto zbijenih mišića uz uvijek prisutnu visoku razinu forme nešto što ga je u pro ligi proslavilo.
 
Drago mi je što imamo priliku surađivati s njim u pripremama za najveće natjecanje njegova života. Mr. Olympia tradicionalno okuplja najbolje od najboljih profesionalaca, među kojima će se pojaviti i Lockett. Koji su njegovi limiti i kako će se plasirati, teško je reći jer u bodybuildingu špekulacije uglavnom loše prolaze prije, a nekad čak i tijekom natjecanja.
 
Isto tako, zaista nas ohrabruje vijest da bi u narednim mjesecima Michael mogao posjetiti i Hrvatsku, gdje će biti raspoloživ za druženje sa svim fanovima bodybuildinga koji bi mogli i htjeli upoznati tako impresivnog i poznatog IFBB profesionalca.
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
 
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO