Košarica Narudžba

PHIL HEATH vs. BRANDON CURRY

08.10.2020
Luka Kuhar
Olympia je iz tjedna u tjedan sve bliže, ali još nije pred vratima. Pitamo se malo...o Brandonu i Philu!

Otkako smo čuli da se na ovogodišnju Olympiju vraća jedan od njenih najtrofejnijih sinova, Phil Heath, glavna tema razgovora postao je njegov očekivani duel s aktualnim prvakom.

Brandon Curry stoji pred izazovom karijere. Predbacivalo mu se da je pobijedio u godini odsutnih, a sada mu na noge dolazi najveći zamislivi konkurent.

Svi oni koji otpisuju Brandona zaboravljaju da to više nije onaj natjecatelj koji se jednom trudio na bilo koji način upasti u razgovor o top pet plasmanu. Još su davniji oni dani tijekom kojih ga se smatralo fantastičnom genetskom podlogom za neostvarenu bildersku figuru.

Forma mu zna biti adut, a ne vječni problem dok obli mišići koji krase njegove linije neodoljivo podsjećaju na onaj toliko hvaljeni 3D efekt ljutog mu konkurenta Phila Heatha.

Ni taj Phil Heath više nije isti čovjek koji je s lakoćom osvojio sedam Sandow trofeja. Te su mu titule, činilo se u zadnjih par navrata, dolazile po nekoj čudnoj natjecateljskoj inerciji.

Osvajao ih je kao od šale i nije bilo bitno nalazi li se među njima Kai Greene, Big Ramy ili netko treći. Phil Heath godinama je sjedio na tronu nedodirljiv i dalek za sve one koji bi poželjeli bar jedan Sandow za svoju kolekciju bilderskih odličja.

Tko će (p)ostati zlatni bilder?

Phil Heath ovdje neće braniti svoju titulu, već će samo podsjećati na činjenicu da ih ima mnogo, mnogo više od Brandona, branitelja koji u novoj ulozi još nije susreo ovako opasnog konkurenta.

Ako želi zadržati Phila dalje od sebe, morat će se pojaviti u svojem najboljem izdanju, ali možda više od toga - nadati se da isto neće poći Heathu za rukom.

Uostalom, tko zna? Nitko nam ne garantira da će spektakl Olympia vikenda biti dvoboj baš ovih natjecatelja. Njihove su priče sigurno najpovezanije sa Sandow trofejem, ali u ultimativnim bilderskim trenucima, jasno je da titulu može odnijeti i netko treći. Cilj Phila i Brandona tu je zapravo isti. Baš njih dvojica trebaju ostati zadnji na bini.

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO