Košarica Narudžba

RHODEN JE MR. OLYMPIA!!!

16.09.2018
Luka Kuhar
Kakav rasplet u Vegasu! Na tron bodybuildinga stiže novi prvak - Flexatron, Shawn Rhoden porazio je Phila i uzeo zlato. Pogledajte video komentar u prilogu..uskoro stiže i veliki članak

Pozdrav dragi naši i dobrodošli u još jedan Protekin video prilog! Naša današnja tema je nevjerojatan rasplet Mr.Olympia natjecanja u Las Vegasu. Natjecanje svih natjecanja, bina svih bina, titula svih titula. Godinama je značila samo jedno - Phil Heath. Od 2011. pa sve do sada taj je čovjek bio alfa i omega bilderskog sporta. Nesavladivi prvak čije su vrline bile podložne isključivo vlastitim manama, nikako napadima brojne konkurencije. Lovio je besmrtnost, htio postati ovovremeni Ronnie ColemanŠto god, tko god, naletio na Phila, nije mu se moglo ništa. 

Sve do večeras! Kada je Top 5 na Olympiji izgledao nešto sličnije, ali - ljudi moji, koliko istovremeno bitno drugačije. Čitavu jednu eru obilježio je Phil na broju jedan, skoro pa je na taj broj imao ekskluzivno pravo kod tipkovnice svih komentatora sporta. Dok se Rhoden nije savršeno spremio. Od treninga, prehrane i kvalitetne suplementacije, posložilo se sve!

REZULTATI:

1. Shawn Rhoden
2. Phil Heath
3. Roelly Winklaar
4. William Bonac
5. Brandon Curry

Shawn je bio fantastičan. U životnoj formi, suh, izrezan, detaljan i uvjeren da će baš ovaj vikend biti vrijeme njegove bilderske karijere. Ne zaboravimo, toliki su kroz godine sumnjali u njegovu realizaciju. Znao je i nas ovdje ozbiljno razočarati nekim izdanjima, a svemu je stao na kraj sada, osvajajući Sandow trofej, postajući u bilderskom smislu besmrtnikom.

Phil Heath za glavnog protivnika ipak je imao sebe samog. Trbuh se dodatno pogoršao izbacujući ostatak figure van skladnog i proporcionalnog bilderskog dojma. Nije bio fantastičan kao inače, iako stvarno jest prezentirao spremnu i oderanu figuru. Problem je nažalost što najveću manu nije popravio, već se u par trenutaka učinila dodatno ružnom!

Sjajna večer i za ostatak čopora!

Winklaar, Roelly Winklaar uzeo je tako bildersku broncu i titulu šampiona publike. Osvojio je srca auditorija simpatičnim karakterom i frapantnom količinom mišića natovarenih na široki okvir. U životnom izdanju pokazao je da ipak može ući u top 3 i parirati najboljima. Bila je ovo zato i njegova večer!

William Bonac i Brandon Curry postali su tako duo kojem najveće medalje nisu prepuštene u ovom izdanju Olympije, no spadaju među najbolje bildere na planeti. Uzevši ove plasmane zaradili su mjesto i na Olympiji iduće godine! 

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO