Košarica Narudžba

Ronnijeva cijena titule

22.02.2016
Luka Kuhar
Vruća tema u bodybuildingu ovih dana nekako nije povezana za nadolazeća natjecanja. Radi se o operaciji Ronnieja Colemana koji je sanirao povredu leđa i sada se vraća hodanju kroz zahtjevnu terapiju...
"Trying my best to get back to walking again. This is just another progress report as I promised you guys I would do from time to time. This is my first time on the treadmill and although I did 7 minutes, only 6 seconds was recorded. After I did those 7 minutes I was totally exhausted for the rest of the day. Just got my schedule for tomorrow and the treadmill is on it again. I will do much better the 2nd time around. I'm going for 15 minutes which means I will do 15 minutes or more. Pray for me y'all, I mean if you like. I will walk before I leave this hospital. - Ronnie Coleman"
 
Tako je pisao Ronnie na društvenim mrežama obećavajući svima kako će se zalagati za brz povratak treninzima i bilderskom životnom stilu. Malo je teško vidjeti nevjerojatnog šampiona i osmerostrukog Olympia pobjednika kako jedva hoda i muku muči na stacionarnom biciklu. Pogotovo kada znamo da je upravo on taj koji je samo nekoliko tjedana prije natjecanja gurao stotine kilograma na čučnju bez ikakva problema. 
 
Stvari su ipak, kako se sada čini, došle na naplatu i sav rigorozan trening uz zahtjevan tempo života sustigli su Colemana u starijoj životnoj dobi. Cijena koju plaća suma je svega napravljenog, ali važno je sjetiti se o kakvom karakteru govorimo. Ronnie nije nikada napravio dramu oko ovoga ili zapjevao neku žalopojku kako bi pridobio simpatije fanova. Nakon nekoliko operacija, teških povreda i mukotrpnih oporavaka, Ronnie Coleman i dalje nema nikakvu namjeru posustati u svojem životnom stilu. Niti zabušava na terapiji!
 
Kada su ga pitali žali li za ičim što je napravio u svojoj natjecateljskoj karijeri, ciljajući na to da će on kazati kako nije baš morao tako teško trenirati, Ronnie je sve iznenadio rekavši da ima jednu neprežaljenu situaciju. Onu kada je, umjesto 4 ponavljanja svima nama dobro poznatih "Colemanovih čučnjeva" napravio samo dva - znajući da ima još toliko u sebi.
 
Nema se tu što dodati. Sigurni smo da će um šampiona održavati tijelo čak i onda kada nije u najboljem stanju. Jedan je Ronnie Coleman!
 
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO