Košarica Narudžba

Schwarzenneger opet na bini!

01.04.2015
Luka Kuhar
Već smo nekoliko tjedana slutili da će se, sudeći po nedavnim fotografijama, najpoznatiji bodybuilder vratiti natjecanjima. Istina je! Več ove godine zasjat će u Master kategoriji.

Nema veće face od Schwarzennegera. Da on izjavi kako ponovno želi odraditi Mr. Olympia natjecanje nitko mu ništa ne bi zamjerio, dapače, vjerojatno bi ga ponovno osvojio snagom karizme. Moderni dečki itekako su razvijenije figure, ali kad jednom čujete "Arnold Schwarzenegger" - čuli ste dovoljno!

Arnold se vraća u svim sferama života. Nakon dugogodišnje karijere u politici krenuo je snimati filmove kakvih nije bilo još od njegova odlaska. Vratio je akcijske junake ponovno na male i velike ekrane, a kako sada stvari stoje želi se vratiti i u svoje bilderske dane koji su započeli još sredinom prošlog stoljeća.

Olympiju je osvajao tada rekordnih 6 puta zaredom te zatim par godina mirovao samo kako bi opet svima uzeo Sandowa pred nosom i postao Mr.Olympia čak sedmi put. Logićno je da ne namjerava rušiti Colemanov i Haneyev rekord, ali poznato je kako bi se Masters Olympia ubrzo mogla pohvaliti ovim super poznatim natjeceteljem.

Kakvo bi to samo događanje bilo! Arnold Schwarzenneger ponovno pod reflektorima, mišići posvuda, karizme dovoljno za dvije dvorane i čitava bodbybuilding povijest u jednoj osobi. Naravno postoje skeptici oko Arnoldovog povratka. Fanovi obožavaju ono što je predstavljao u svoje vrijeme, ali gaje bojazan da bi se njihov idol danas mogao osramotiti. Zato je Terminator objavio svoj program treninga da umiri ljudstvo:

1. Ponedjeljak - Prsa Biceps
2. Utorak - Prsa Trbuh/ubaciti Biceps
3. Srijeda - Leđa Biceps/ubaciti Prsa
4. Četvrtak- Prsa Biceps/ ubaciti noge
5. Petak - Full Body (prsa-biceps)
6. Subota - Ramena/ ubaciti list i i biceps - poželjno zagrijati bench pressom
7. Nedjelja - ljubavne aktivnosti- intenzivna ponavljanja

Eto, mislim da smo svi uvjereni!

Do Čitanja,
Luka Kuhar

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO