Košarica Narudžba

Seth Feroce - No bullshit na youtubeu

02.12.2016
Luka Kuhar
Youtube polako, ali sigurno, postaje možda i najjači medij današnjice. Na njemu ima svega, pogotovo u sferi bodybuildinga. Od notornih lažljivaca, do onih koji vas stvarno i mogu inspirirati.
 Ako tražite sadržaj u kojemu su sranja svedena na minimum - možda da bacite oko na interesantnog IFBB profesionalca...
 
Ako volite bodybuilding, imate i youtube kanal koji pratite. OK, možda i nemate, ali onda ste zaista u manjini koja će uskoro nestati. Zbog manjka korisnog sadržaja na televiziji ili potpuno nepostojanje tiskanih medija ove tematike, ekipa s ovih prostora gotovo da je osuđena na youtube ličnosti i heroje društvenih mreža. Često naletimo na one koji su slavni isključivo jer je većina ljudi dovoljno bedasta da im pokloni svoje povjerenje, ali ima i par dobrih.
 
Uvijek zanimljiv za spomenuti nezaobilazni je Rich Piana. Čovjek kojeg volimo mrziti i mrzimo voljeti. Odiše aurom jednog popriličnog seronje, no češće nego ne - uspješno pogodi poantu u svojim obraćanjima. Ignorirate li njegova prepucavanja s ostatkom youtube scene, imate šansu naići i na podosta korisnog sadržaja. Sve to dobit ćete uz neskriveno veliku dozu product placementa, ali za današnje kriterije, to je još ok.
 
Tu su i youtube primadone kao što je ona zloglasnog imena Vegan Gains. Ne zato što je čovjek Vegan, već ide napadati koga stigne, koliko stigne, da bi podigao vlastiti brend. To su ta poznata internet muda kojima se maše bez straha od stvarnih kopriva. Zamislite da netko tako dođe "kenjati" u facu nekom bodybuilderu, lifteru ili borcu. Možete napraviti video u kojem pljujete po Mirku Filipoviću, ali nekako sam skeptik oko toga tko bi mu se odvažio nešto uvredljivo ispljnuti u facu. Tako je svog brend radio ovaj youtuber koji je kanal mogao posvetiti pravom osvjetljavanju veganskog životnog stila. Ovako je ispao samo jedan tupan kojem mnogi preporučuju više mesa u prehrani.
 
Da ne listamo sve žive, spomenimo se momka iz naslova. Interesantne figure u bodybuildingu koja je zablistala prije par godina. Postao je uspješan profesionalac, Imao titule, a onda se ugasio jednako brzo. Forma i kvaliteta osjetno su opadali i sva haja oko Setha uskoro se više nije mogla čuti. 
 
Vratio se u novom izdanju. Roughneck stil o kojem smo već pisali, Seth pronosi kao iznimno nabildani fizikalac čije mišiće prati jednako bujna brada. Nije to više onaj nabrijani mladac koji želi uhvatiti bika za rogove pa kud ga sreća odnese. Odrastao je, sazrio i poprilično je suvisao. Prije par mjeseci počeo je aktivnije objavljivati na youtubeu iako još ne možemo govoriti o raskošnom kanalu.
 
Sadržaj je ono što ga možda izdvaja. U videima gdje iskreno govori o životu i bilderskim temama možda je najkvalitetniji. Tomu valja dodati i da se radi o profesionalnom bilderu, iz sorte koja nema običaj govoriti o bilo čemu što bi se moglo nazvati kontroverznim. Barem ne tako javno i izravno. Ako niste, provjerite njegov kanal. Vjerujem da ima nešto za svačiji ukus.
 
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO