Košarica Narudžba

STIGAO NAM JE QUINCY

30.06.2017
Luka Kuhar
Najbolji domaći sportaši već dugi niz godina prepoznaju Proteka Team kao odličnu okolinu za napredak. Upravo nam je iz tog razloga u goste stigao Quincy Winklaar.

 Quincy Winklaar je IFBB Pro bodybuilder koji se već neko vrijeme natječe pri kategoriji 212 u profesionalnoj natjecateljskoj ligi. Njegova karijera još uvijek je uvelike ovisna o poslu koji ga zbog brojnih obveza nekad ne pušta u idealne uvjete za istinske bilderske pripreme.

 
Prezime vam sigurno zvuči poznato jer njegov brat Roelly Winklaar žari i pali u open klasi te je postao prava pravcata senzacija; neki će čak reći – veći freak od Big Ramyja. Ne znam bih li i sam išao tako daleko u recenziranju njegove figure, ali vidio sam čovjeka i moram priznati da je malo takvih kao on.
 
Gledajući Quincyja, vide se ti bilderski geni i potencijal figure da sasvim lijepo tolerira mnogo više mišića nego što dopušta 212 kategorija. Pričajući s njim, otkrio sam da mu i nije zauvijek cilj ostati pri tim kilažama te da su planovi za budućnost vezani uz veće brojke. Malo smo se našalili i kada sam ga upitao koliko će mu trebati da pobijedi svog brata, sa smiješkom mi je rekao: „Daj mi dvije godine.“
 
Uz naš tim, napravio je trening u fitness centru Play kako bi razmijenili iskustva i, normalno, ne propustili dan rada u teretani. Ipak bildanje prije svega, zar ne?
 
Nismo ga mogli pustiti bez da Antonio Furić ne dobije priliku posjesti ga u svoj IQ. Quincy nije baš odličan govornik hrvatskog jezika, ali srećom, diplomatske vještine našeg Braje uspješno su mu oprostile tu kobnu manu. Kad smo kod kobnih, u teretani nam se ukazao i legendarni bodybuilder Miroslav Kolobarić – Kobac.
 
Kako nam je bilo s Quincyjem, saznajte uskoro uz još nadolazećeg sadržaja od Proteka Teama.
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO