Košarica Narudžba

URSA & FURIĆ - Konačno zajednički trening!!!

01.05.2019
Luka Kuhar
Trebalo je potegnuti do Samobora, ali konačno se dogodilo! Antonio Furić i Stjepan Ursa odradili su prsa i leđa u Fitness centru OF. Naši dobro poznati sportaši pokazali su što znaju u ekskluzivnim novim majicama!

Pozdrav dragi naši, evo nas opet s još jednim videom na Protekinom youtube kanalu! Duet koji ste tražili konačno se događa. Stjepan Ursa i Antonio Furić, jedno relativno novo ime na bodybuilding sceni Hrvatske, a drugo desetljećima poznato, stižu odraditi trening u Samoboru.

Tražili ste ih...stižu!

Što reći o Ursi? Veseljak, karizmatik i vjerojatno najviši bodybuilder kojeg smo u dugo vremena vidjeli postao je vrlo popularan preko youtube videa na Protekinom kanalu. Ostvarujući vrijedne rezultate na bilderskim natjecanjima pojačao je vlastiti kredibilitet osjetivši se tako spremnim za trening s jednim od najvećih bildera na ovim prostorima.

To je naravno Antonio Furić. Višestruki državni prvak koji u svoj životopis može staviti i naslov šampiona Europe, kao i zlato s Amateur Olympia natjecanja u dalekom Alicanteu o čemu smo na Proteci snimili i vlastiti dokumentarac

Prekaljeni veteran nije popuštao, što se uostalom čuje odmah po otvaranju videa. Ursa šaljivo zaključuje da - iako je možda mislio lakše izmoriti Furića, to nije tako lako u ovom visokom stupnju pripremljenosti za binu.

Obojica su naravno u ozbiljnom treningu. Po formi vidite da ni odstupanja u prehrani nisu česta, a kvalitetna suplementacija redovit je suputnik na bilderskom putovanju. Snage i volje nedostajalo nije, a evo i što preporučaju vama s obzirom na ono što su radili u videu:

Trening by Ursa & Fura:

4 serije zgibova prema nazad - 10 ponavljanja
4 serije veslanja u pretklonu (sprava) - 12 ponavljanja

3 serije pulley mašine - 10 ponavljanja
4 serije jednoručnog veslanja (na klupici) - 12 ponavljanja
____

4 serije potiska s klupe (bučice) - 10 ponavljanja
4 serije prsnog letenja na spravi - 10 ponavljanja
(dodatak je odraditi potisak na spravi do otkaza nakon letenja)

5 serija potiska za prsa (plate loaded sprava ili uteg) - 8 ponavljanja

Odmori između serija neka ne traju dulje od 70 sekundi

Odmori između svake pojedine vježbe smiju trajati dulje, do 120 sekundi ako ima potrebe.

Obratite pažnju na unos vode prije i kroz trening!

Težine birajte oprezno, ali pokušajte namjestiti tako da ne možete odraditi više od zadanog broja ponavljanja.

 

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO